Обб онлайн интернет банкиране вход

Дата на публикация: 06.09.2021

Само Вие имате достъп до Вашата Заявка чрез паролата си и номера на заявката, описани в стъпка 2. Преди да е изтекла валидността на паролата, натиснете повторно бутона на U-code и ще получите трицифрен код за валидност на сайта, който трябва да сравните с показания ВиU-online.

Застраховки към дебитни и кредитни карти. Депозит Инвест. Инвестиции за напреднали. В клоновата мрежа на ОББ. Систематичен инвестиционен план СИП.

Електронния достъп обб онлайн интернет банкиране вход Вашите сметки се лимитира на различни нива в зависимост от Вашата управленска структура и делегираните права за подписване на банкови документи.

Настройки Приемам всички. ОББ Патримониум Земя! С едно натискане на бутон имате възможност да спестявате - без жената на макрон години за минимални суми, без допълни такси.

Настройки Приемам всички.

Потребителски кредит "Златна възраст". Тарифи и общи условия Тарифи за такси и комисиони За физически лица За бизнес клиенти За банки. Затвори Началната страница на вашия уеб браузър е променена неочаквано, и не можете да възстановите зададената от Вас.

Достъп до Вашите пари - по всяко време и навсякъде

ОББ Патримониум Земя. По-специално, не можете да отваряте уеб страници, свързани със дом за стари хора с деменция огнен на компютъра, като например уеб сайта на Windows Update. Общи условия Индивидуални клиенти Бизнес клиенти. Не се свързвайте към Wi-Fi мрежи, които не изискват парола за достъп.

Валутна търговия.

Управление на парични средства. Предпазване от заразяване Никога не отваряйте директно линк за интернет страница изпратен по имейл. Вие сте информиран за операциите извършени с бизнес банковите Ви карти; Започвате деня, знаейки с какви средства разполагате; Имате информация за това кога и от кого постъпват различните суми по разплащателните Ви сметки.

Не обб онлайн интернет банкиране вход свързвайте към Wi-Fi мрежи, които не изискват парола за достъп. Не оставяйте компютъра си без надзор докато работите в ОББ Онлайн. Застраховки към банкови продукти?

Електронно банкиране

Потребителски кредит с фиксирана лихва. Ако на екрана на Вашия компютър не се визуализира код или има несъответствие, затворете приложението и не правете повторен опит за вход в системата преди да се свържете с нас за проверка. Застраховка "Каско". След това тази информация може да се използва за кражба на самоличност и последваща финансова измама и щета.

Инвестиции във взаимни фондове. Платежен портал UPAY. Инвестиционно-застрахователни програми. SMS верификация Ако не получавате временна парола на мобилния си телефон за достъп до активни операции, моля свържете се с Център за обслужване на клиенти на ОББ на телефон 17?

Мерки на ОББ?

Правила за сигурност

Дългови пазари. Ние се грижим да бъдете информиран за наличността по Вашите фирмени сметки, постъпленията по тях и всяка транзакция с Вашите бизнес банкови карти.

Потребителски кредит "Златна възраст".

 • Международни кредитни карти Visa и Mastercard.
 • Стандартни срочни депозити.
 • Google Pay.
 • Заплащане на данъци.

Избирате Вашата първоначална парола за вход в системата и получавате уникален номер на заявка. ПОС терминали и банкомати. Инвестиции за напреднали. Систематичен инвестиционен план СИП. ОББ Глобал Дивидент. При този метод също се използват фалшиви уеб сайтове, но не се изпращат e-mail съобщения?

ОББ Патримониум Земя. ПОС терминали обб онлайн интернет банкиране вход банкомати. Самостоятелни застрахователни продукти?

Общи условия Индивидуални клиенти Бизнес клиенти. Търговско финансиране. Съобщението може да изглежда легитимно и да съдържа запазените знаци на организацията, а имейл адресът наподобява този на фирмата, от чието име се изпраща съобщението. Управление на парични средства.

Сканирайте компютъра си с помощта на тези програми. ОББ Балансиран Фонд. Централна Кооперативна Банка www.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Бризеида
  Управление на парични средства.
 2. Ъруин
  Електронни известия. Не се свързвайте към Wi-Fi мрежи, които не изискват парола за достъп.
 3. Жечо
  Не инсталирайте подобни допълнителни файлове.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.