Бижута от полускъпоценни камъни онлайн

Дата на публикация: 15.10.2021

Пирамида от Шунгит 25мм Рейтинг:. Гривна за зодия Стрелец с талисмана за година. Тюркоаз- носи любов, здраве, щастие и успех.

Патици мандаринки. Със сертификат. Powered by WordPress Hosted with Hostgator. Гривна за зодия Близнаци с талисмана за година. Бутилка за вода с Планински Кристал Рейтинг:.

Гривна 22см с регулация. Мишка с кристален диамант - ключодържател от метал. Гривна за зодия Стрелец с талисмана за година. Гривни от естествени перли.

Черен Опал 0,36cts.

  • Те са подходящи подаръци за момичета. Гривна около 21 см може и размер по ваше желание; Елегантна кутия за бижута; Безплатна изработка на дължина по Ваше желание за гривната и огърлицата.
  • Висулка от лабрадор.

Оренда Арт

Гривна 22см с 3см удължител с регулация. Как се прави. Нефрит Мъжка гривна за защита с ръката на Фатима. Хаулит 7.

Черен турмалин шерл. Цветове и карти с цветове. Много хора вярват в лечебните свойсва на естествените камъни и ги свързват със съответстващите им зодиакални знаци. Модни тенденции. Комплект от естествени камъни ахат за здраве късмет,любов и пари за всички зодии.

Актуално днес в Илорис

Трите китайски монети. Вятърен чан Ин Ян. Таблица с цветове и кодове възприети в световните интернет екранни страници.

Мъжко колие от яспис - мукаит с висулка от двувърх кристал от зелен яспис. Кристали 6. Grain Stone 1. Висулка от тигрово око. Твърдост 7 по скалата на Моос. Комплект от естествени камъни за здраве любов и пари тигрово око.

Мъжко колие броеница от соколово око. Гривни от естествени перли. Пи Ю - за богатство и защита. Талисман за щастие и късмет. Висулка с Цитрин Рейтинг:.

  • Китайски монети за богатство.
  • Плащане и доставка.
  • Те са подходящи подаръци за момичета.
  • Тигрово око

Оникс 3. Бижута за жени-лукс бижута. Комплекти гривни и обеци от стомана и перли. Ключодържател за богатство. Добави за сравняване. Аметист-Бижута от аметист. Комплект колие,обеци и гривна от Лунен камък. Черен турмалин шерл.

Бижута от седеф. В Read More ». Името Оренда Арт само говори за себе си…Оренда означава духовен път… концентрирано намерение за щастие!

Powered by WordPress Hosted with Hostgator. Бутилка за вода с Аметист Рейтинг:. Зодиакалните вектори на интеграцията с определени гемеологични представители и енергиината компонента на зодиакалните знаци е основна тема в категория Камък за Зодия. Флуорит .

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.