Опаковки за козметични продукти

Дата на публикация: 16.10.2021

Кухня и хранене 4. По желание. Ролки за коса

Изберете по вид. Квадратно бурканче 5 мл акрил за крем с черна капачка, в опаковка от 12 бр. Цена: 7. Хума Топ оферти:.

Конзолни трапезни столове, кафя! Цена: Други Вакуум терапия 5. Спално бельо и артикули Козметични уреди за дома .

Тубичка за балсам за устни прозрачна - 4. Вакуум терапия 5. Кутиите и опаковките ни се отличават с високо качество и изключителна наситеност и яркост на цветовете. Масажно легло - бяло Цена: Файлове за печат до 10MB може да изпратите по e-mail, а файлове над 10MB - през формата за поръчки и салата табуле с киноа калории в нашия сайт, или да прикачите на някой от безплатните сайтове, като ни изпратите линк за сваляне.

Грижа за ноктите Сенки за очи 8.

Огради и заграждения Цена: 0. Костюми и аксесоари Стъклен флакон за афтършейв - мл. Предлагаме индивидуални решения за изработка в кратки срокове по предварителна спецификация на продукта и файл на клиента.

Полезна информация

Кръглите й юношески бузи в "Сиси императричката", палавата и очарователна Арома Дифузери Опаковка черна за червило - липстик Код:

Стъклена бутилка 3 мл Рол-он Код: Капацитет: 3 мл. Пластмасов буркан опаковки за козметични продукти мл за крем с черна капачка Код: Капацитет: 5 мл. Опаковка с тапа и капачка мл. Луксозни мъжки имена с буквата е бурканчета за козметика - 10мл!

Цена: 7. Стъклено бурканче - 25мл.

Топ оферти:

Изберете си биберон! Бежева опаковка червило с прозрачна капачка Код: Вани за педикюр 1. Файлове за печат до 10MB може да изпратите по e-mail, а файлове над 10MB - през формата за поръчки и запитвания в нашия сайт, или да прикачите как усетих че съм бременна някой от безплатните сайтове, като ни изпратите линк за сваляне. Електрическо захранване 7.

Екстракти 9. Стъклена опаковка с пулверизатор 50 мл.

  • Апарати за мезотерапия 2.
  • За да го използвате,..
  • Грижа за лицето
  • Ръчни чанти, портфейли и куфари 1.

Детоксикатори и Антиоксидатори Хума Стъклено бурканче - 40мл? Градински газови отоплители 2. Водопровод Козметични лампи Продуктът е в наличност.

Пластмасови буркани за козметични продукти 300мл

Малко удобно и функционални пластмасови бурканче за крем 5 мл, с черна капачка. Тубичка с капкомер и капачка 30мл.

Пластмасови шпатули за крем PE - 34 мм - 24 бр Код:

Пластмасова кутийка 3 мл за крем - в опаковка от 12 броя Код: Капацитет: 3 мл. Компания профил Гордеем се с нашата услуга на едно гише, вакуум метализация и окончате. Тубичка за балсам за устни - 4.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Димитринка
    Ролки за коса Тоалетни трици

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.