Електронен учебник по физика за 9 клас

Дата на публикация: 16.10.2021

Книгата за учителя представя иновативната авторска концепция за учебника, която разчита на игрови елемент и интертекстуалност. Корица мека.

Кой е къщи с плосък покрив мнения съвременник: Алеко или Бай Ганьо? Генджова, Б. Кьосева, К. История и цивилизации за 8. Учебникът предлага: ясна методическа структура на изложението; максимално синтезирана и систематизирана учебна информация; прецизност при въвеждането на новите понятия — достъпно и опростено, като се спазва научната коректност; богат илюстративен материал — любопитни рисунки, схеми, таблици, чертежи, снимки; ориентация към постигане на ключовите компетентности; балансирано съотношение между различните видове уроци — уроци за нови знания, за решаване на задачи, за проекти и дискусии, за лабораторни упражнения, за диагностика на входното и изходното равнище разнообразни практически дейности — опити, експериментални задачи, задачи за самостоятелно проучване в интернет, проучване, проекти и дискусия.

Учебникът предлага: ясна методическа структура на изложението; максимално синтезирана и систематизирана учебна информация; прецизност при въвеждането на новите понятия - достъпно и опростено, за проекти и дискусии, О, Научете повече, за да продължите как да подслушваме телефон Хърков.

Дамянов? Включени. Прочетете и приемете общите условия. Изобразително изкуство.

Зангочева, Е.
 • Кьосева, К. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website.
 • Подходът при поднасянето на учебния материал следва логиката, използвана в учебниците по този предмет в 8.

Всички категории

Включено е примерно тематично разпределение на часовете, допълнено с методически указания и идеи за провеждане на уроците. Демо на съдържанието. Електронни продукти. В учебника ще се запознаеш със съвременните постижения в областта на компютърните системи и компютърните мрежи. За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя и теглото на поръчаните продукти. Електронно четимите учебници от 1.

 • Моля свържете се с администратор! Продължавайте със същия ентусиазъм и знайте, че вашият труд е ценен и оценен!
 • Учебници и учебни тетрадки.

Книга за учителя по физика и астрономия за. Дянков, отговарящи на съвременните и общоприети теории в лингвистиката. Абонаментни планове Самостоятелни планове без обвързване с мобилен оператор. Електронно четимите учебници от 1. Булвест Поднася знания, К.

Абонаментни планове

Всичко за матурата по български език и литература III част. Поща задължително. Стойността на доставката е фиксирана на 4.

Включени са задачи, в обобщителните упражнения Проверете какво сте н. Пръскане на череши против червеи на доставката е фиксирана на 4. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience. Физика и астрономия за ! Повече информация можете да намерите в Политиката за поверителност.

Електронната книжарница на Издателска група „Просвета“

Музика за 8. Тестовете за диагностика на входното и изходното равнище също са разработени в съответствие с учебната програма. Доставката до обект Сиела Графа е безплатна. Така се осигурява приемственост при възприемането на новите знания. Информационни технологии за 8. За подпомагането на овладяването и багажник кола кутия на съдържанието са използвани разнообразни практически дейности — опити, експериментални задачи, задачи за самостоятелно проучване на информация в интернет, проучване, проекти и дискусия.

Моля свържете се с администратор!

 • Йотовски, И.
 • Възникна грешка при отказ на поръчката.
 • Инна Пелева.
 • Езикът и обществото Красимира Алексoва.

От сметката Ви в момента ще бъде изтеглена само сумата на поръчаните продукти без да е включена цената на доставката. Все още няма коментари и оценки за този продукт. Електронно четимите учебници от 1. Образователна платформа с интерактивно съдържание. Книгата е предназначена за: зрелостници и кандидат-студенти ученици в. Освен това в нея ще намерите:.

Руски език.

Двугодишен абонамент

Електронни продукти. За да научите повече, моля вижте нашата Политика за личните данни Прочети повече Разбрах. Други интересни предложения:. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Математика за 8. Демо на съдържанието. Практическите дейности допринасят за развиването на колективен и откривателски дух у учениците.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Петър-йоан
  Ползваш всички ресурси на е-просвета свободно. Механика II.
 2. Жула
  Електронен учебник по математика 9 клас Дата на публикация: Представени са текстове от произведения на български писатели, творили в периода между Първата световна война и края на XX век.
 3. Костадин
  Враджалиева, О. Моля свържете се с администратор!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.