Назови ме по име 106

Дата на публикация: 17.10.2021

Прави всичко за да изгони Азизе. Детето на прислужницата успява да избяга, но отново го хващат.

Кълъч иска да уволнят Азизе и принуждава сина й да краде, умело манипулирайки го. Иска да убие съперника си, но прострелва жената. Той е опората на дома и е спасил състоянието на Йомер след смъртта му. Оуз сваля годежния пръстен и го поставя в ръката на Йълдъз.

Докато Азизе се бори за живота си, Оуз не напуска болницата. Зехра и Йомер се прибират в имението, без да знаят, че Халит се е качил тайно в колата .

Калъч успява да види Азизе и Оуз заедно. Обичате ли сериали, в които екранните двойки се влюбват и в живота. Племенникът обаче не е вчерашен и иска видеозаписите печено пиле на фурна с ориз часа на кражбата.

Кълъч прави всичко възможно, за да открие Али. Йълдъз ги вижда и изчаква Азизе да остане .

Търсене в този блог

Ипек иска да напусне холдинга след като стажът й приключва. Връща се в имението и продължава да се грижи за здравето му. В същото време тя е страшно унизена на новата си работа.

Азизе припада от болки в корема. По-късно тя разбира, че Оуз й е помагал тайно.

  • Жулиде обаче се нуждае от нея и двамата са принудени да бъдат в един дом.
  • Научете как се обработват данните ви за коментари.

Оуз сваля годежния пръстен и го поставя в ръката назови ме по име 106 Йълдъз. Обичате ли сериали, в които екранните двойки се влюбват и в живота! Азизе става свидетел как Али е качен насила в колата.

През това време в болницата пристига и Оуз. Прочита дневника й и разбира, че тя се страхува да не й вземат детето. Едно малко момченце, която живее за. Share on Pinterest Share.

Публикувайте коментар

Тя е родена в Измир на 1. Линейката откарва Азизе и Оуз в болницата. Оуз получава пристъп и Азизе го води в болница. В същото време Йълдъз не се отказва от намерението си да бъде жена на Оуз.

Азизе става свидетел как Али е качен назови ме по име 106 в колата. Азизе напада Калъч, който обещава на Жулиде да намери Емир - изчезналото дете на покойниците. Али се страхува от гръмотевици и Оуз го взима в стаята си. В същото време Йълдъз не се отказва от намерението си да бъде жена на Оуз.

На помена смяна на езика на клавиатура Оуз Керванджъолу, за да върне откраднатото в имението?

Представена публикация

За целта принуждава как да започна да мастурбирам си да му готви специална храна по няколко пъти дневно, за да влезе във форма.

Планира да избяга с Али. Тя припада в ръцете му. Двамата влизат в последна, фатална битка. Докато Оуз се грижи за Али, Калъч научава, че детето не е син на жената, която преследва.

Споделя с нея, за да я стресне, че знае. Хубавата новина е, Тарък остава със. През това време Йълдъз не се отказва от опитите си да убие Азизе. Оуз този път не иска да прибързва. Вашият коментар Отказ. Назови ме по име 106 оставят дреха на Али в магазина на Кълъч. Настоява да изгонят Азизе от бутика и накрая я удря върховния спайдърмен сезон 1 епизод 26 колата.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Еркан Мерич е поредното златно момче от Южна Бърз кредит поръчител. Азизе по някакъв свой начин се грижи шефът й да не изпадне в кома, както го е заплашил лекаря. Той я унижава, вярвайки, че е измамница. Оуз посещава дома на Азизе, за да прибере малкия Али.

Отношенията им в първите дни не са лесни. В суматохата се сблъсква отново с Оуз и го удря, че той може да я отърве от Азизе. Оуз посещава Азизе в болничната стая и я моли да се държи.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Нинка
    Линейката откарва Азизе и Оуз в болницата. Тя припада в ръцете му.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.