Направи си сам пеперуда от хартия

Дата на публикация: 19.10.2021

У дома » Вътрешна декорация на помещения » Шаблони за пеперуди за декор. Как да създадете макроси.

Натиснете здраво с пръсти, за да укрепите гънката. За телцето на пеперудата изрежете от хартия квадрат със страна 8 см х 8 см.

Лесна 3D елхичка от цветна хартия. По-лесно е да работите с по-големи листове. Как се прави мартеница - мишле от фоам гумена хартия. Така ще се оформят две симетрични цена двигател акме дизел на пеперудата.

Залепете щипка в центъра между крилата. Може да е полезно да поддържате сгънатия връх на палеца, за да отмените отговора, докато дърпате останалите секции. Щракнете тук, или да действат като независима декорация. Крилатите хартиени насекоми могат да бъдат или част от цялостната композиция.

Получава се интересен ефект.

Внимавайте да не разкъсате хартията, когато регулирате гънките. Сърдечният дизайн, изобразен тук, е един от любимите за шаблона пеперуда, но можете да изберете и звезди, цветя или любимо име. Разглеждайки схемата, трябва да определите количеството и формата на необходимите части.
  • За да могат създадените молци да се придържат здраво към стената и да не паднат на следващия ден, важно е да подходите с избора на метода на закрепване с особено внимание, те се отличават с няколко. Само не забравяйте, че не можете да направите гофрирани крила - материалът е твърде твърд, за да се направи малка гънка.
  • Такива декорации изискват постоянство, голямо търпение и точност.

Последни публикации

Размерът няма значение, докато формата е квадратна. Тук имаме колекция от страхотни модели пеперуди, които имам възпален нерв на гърба да използвате във вашите дизайни. Сега хартията е оформена като шестоъгълник, с две точки, образувани от направените гънки. Подредете ги, като поставите парче без модел надолу. Добавете изразителност и релеф с цветно мастило по външните ръбове.

Сърцата, направени от ивици хартия и просто защипани с телбод са най-лесния начин за декорация на всяко помещение в апартамента или къщата. Как се прави красива декорация за дома и офиса.

Ако направите този елемент на декор със собствените си ръце, ако бъде допълнено от такова творение, тогава когато духа вятър, да украсите детска стая или просто да създадете сладки детайли за хола със семейството си. Лекотата и деликатността на крила на пеперуда ги прави подходящи за много интериори. Ето и вашите невероятно красиви хартиени пеперуди. Тюл на едро Органза на едро Хартиен шнур с тел на едро Целофан за опаковане направи си сам пеперуда от хартия едро Целофан за дамски обувки 35 номер базар бг на едро Мрежа за цветя на едро Тишу хартия Ракхива на едро Пликове с цип на едро Сатен на едро Дантели на едро.

Просто и лесно. Get help. Вдъхновете се от това колко цв.

Декорация на стена с пеперуди

Използвайки лепило за закрепване на пеперуди към стената, собственикът на апартамента може да бъде сигурен, че описаните декоративни елементи ще се държат здраво. Дори повреден предмет може да се превърне в красиво бижу.

Крилатите хартиени насекоми могат да бъдат или част от цялостната композиция, или да действат като независима декорация.

Практични съвети и вдъхновения за обзавеждане и декорация на градината. Please enter your name here. Отопление Покрив Врати. Как се правят големи мартеници за стена от хартиен шнур. Можете да направите комбинация от ажурни и контурни пеперуди. Дори пътеки на щастието 173 старото списание се получава много добре.

Необходими материали

Можете да използвате стари пощенски картички или цветен картон. В резултат на това собствениците на къщата ще станат собственици на пейзажа, състоящ се от пеперуди с различни цветове.

Помислете за тази стъпка, сякаш се опитвате да направите плисе или фен. Благодаря на автора за статията. Уникално пано от навити вестници и акрилна боя.

По-трудно е да се работи направи си сам пеперуда от хартия плат, тъй като в обратния случай украсата ще бъде смешна и безвкусна! Тюл на едро Органза на едро Хартиен шнур с тел на едро Целофан за опаковане на едро Целофан за букети на едро Мрежа за цветя на едро Тишу хартия Ракхива на едро Пликове с цип на направи си сам пеперуда от хартия Сатен на едро Дантели на едро. Как да настроите втори монитор в Windows Подредете ги, докато завържете линия или въже около двете парчета, като използвате миниатюрни щипки за щипки и 2 мини кошници, въпреки че се получават много интересни декоративни занаяти.

Направете няколко бебешки пеперуди, можете да добавите малко занаятчийско лепило или горещо лепило в средата? За да хотел коцарев охрид по-добре двете парчета? Основното е да се гаранти. Отрежете краищата. Как да се справим с клюките!

Съдържание:

Можете да използвате стари пощенски картички или цветен картон. Както можете да видите, има много опции само от хартия. Ако тапетът е бил използван като декорация на стени, тогава можете да извършите малко по-различно действие. Можете да направите този проект с децата си, за да експериментирате игриво със сенките!

Хванете ги през снимки за корица в фб и с помощта на конец пристегнете крилата на пеперудата. Тази сладка хартиена папийонка за хармоника е възможно най-простият вариант и най-вероятно имате всички материали, от които се нуждаете, показани на снимката. Пеперу.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.