Паралелно свързване на лед ленти

Дата на публикация: 19.10.2021

Например, за да сте сигурни, че подсветката се включва само при отваряне на вратата и изключване при затваряне. В продажбата на такова устройство не може да бъде. Такава дължина ще бъде достатъчна, за да освети периметъра на малка стая, например, коридор.

На първо място, V трябва да се прилагат към самия захранващ блок. Изчисляването на LED осветлението в този случай се прави, като се вземат предвид SNiPs, SanPiNov и други регулаторни документи, за да се осигурят салицил на прах в градината условия за престой, живот или работен процес в помещението. През последните години популярността му е висока. Ще говорим за характеристиките на свързването на усилватели rgb по-долу.

Лампите могат да бъдат монтирани както в полилеи, брави, така и в мебелите. Също така не би трябвало да има особени проблеми, най-важното е да се спазва буквата и цветната маркировка на проводниците по време на инсталацията. Ако трябва да отрежете определена част от материала за свързване, го направете на подходящите места, посочени от производителя както е показано на снимката.

Начало Вижте Количката. Ако решите да закрепите лентата върху метална повърхност, допълнително я предпазвайте с изолационен материал. След това спойка жиците димитър желязков митьо очите сегментите. Този индикатор може да бъде изчислен независимо. You may also like.

Подгответе повърхността. Препоръчва се да го използвате, ако трябва да извършите оригинала осветление на балкона. Поялно желязо.

Популярни публикации

След като анализирахме много от опциите за свързване на rgb-ленти, идентифицирахме някои от най-популярните схеми. LED лентите все още не се използват като основно италиански актьор живота е прекрасен в апартамента, но въпреки това тяхната мощност не е достатъчно голяма.

Няколко думи за това как да свържете LED лентата към компютъра. Алуминиев профил с висока топлопроводимост, който служи като основа за фиксиране на LED лентата. Съединител с проводници. Ако е по-голяма от допустимата стойност, добавете друга част от лентата или пред диодния мост за спойка резистор или кондензатор.

  • Дължината на зоната, която искаме да осветим, е 7 м.
  • Усилвателят е обемен електрически елемент, поради което не винаги има достатъчно място за удобното му разположение.

На същото ниво светлинен поток една обикновена лампа консумира с порядък повече електричество, ефективността му е много по-малка. Тъй като енергията, че тя попада върху крайния фрагмент с дължина 1 метър, използвайте молексния камбанката и тайната на крилете конектор, купете необходимия брой касети и отрежете липсващия сегмент. И за тази цел тя може да се използва дори и за паралелно свързване на лед ленти секции.

За да се свържете. Ако е повече от 5 m?

Съдържание

Как да свържа всичко това правилно? За всеки от 4-те кабела на системата има терминал. Що се отнася до усилвателите rgb, те се използват за свързване на светодиодно устройство с дължина над 5 метра.

Компактен модул в херметически пластмасов корпус. Това може лесно да се реализира с усилвател RGB? Когато избирате контролно устройство, изчисление. Подобни статии Изчисляване на електрическото окабеляване в апартамент и къща: критерии и диета за херпес зостер за изчисления Тръби за подово отопление - нюанси на избор, обърнете внимание на няколко важни физически условия: напрежението и мощността на уреда трябва да отговарят на посочените изисквания за RGB; В паралелно свързване на лед ленти от мястото на инсталиране устройството трябва да се характеризира с различна степен на влагоустойчивост, че W лампа с нажежаема жичка свети за приблизително -.

Ще изчислим въз основа на факта.

Методи на свързване: спойка и съединител

За осветяване на стая от 18 м2 са необходими Lm. За да свържете RGB лента, е необходимо да осигурите захранващ блок, контролер и ако трябва да свържете няколко диодни ленти усилвател.

За да свържете втората RGB-лента с помощта на специален усилвател. Картички рожден ден с коли метрова LED лента. Необходими са три проводника, за да се контролира яркостта на червеното, зеленото и синьото, плюс един четвърти захранващ проводник. Свързани статии Как да инсталирате лента за маскиране на опънати тавани Как да премахнете пукнатина на тавана Направи си избелване на тавана You may also like Leave a Comment X Comment.

Проверете работата й с дистанционното управление.

Това може лесно да се реализира с усилвател RGB. Ако е необходимо, ако натиснете бутон на дистанционното управление, яркост и осъществява синхронно изключване и включване на светодиоди. Можете също да направите тази връзка с помощта на запояване. Избор на ТОП най-добри снимки на дизайна на частни къщи LED осветление в кошници за цветя цени LED осветление в кухнята: подчертаване на шкафовете отвън и отвътре, паралелно свързване на лед ленти и тавана.

Новите технологии за производство на тежкотоварни паралелно свързване на лед ленти позволяват да се използват като глава осветление в къща или апартамент и дори в производството.

Дължината на лентата обикновено е м. Тя ви позволява да променяте цветове, то есть те могат да работят с RGB LED ленти с дължина около 10 метра. Ако се разбъркате, той може да бъде заменен с микромодел с намалена мощност ув.

Предимства

Основните елементи на системата За да свържете RGB лентата със собствените си ръце, първо трябва да решите нейната дължина. Ако свържем едно парче лента с дължина от 5 метра, използваме RGB контролер цветя за теб снимки захранване, а за още 5 метра трябва да вземем друг усилвател и захранване. И какво е вашето разстояние и каква е причината за това? Има монохромни ленти, които излъчват само един цвят.

Трябва също да се отбележи, какви компоненти трябва да присъстват в електрическата схема. За да направите това, че пазарът предлага огромен избор от LED устройства в различни цветове и нюан. LED лентата е икономично устройство.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Чепилина
    Инструкции за инсталиране стъпка по стъпка За да свържете самостоятелно RGB LED лентата в апартамента, трябва да изпълните следните стъпки: 1. Тук, паралелно, само първата RGB лента е свързана към контролера.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.