Плетене една кука схеми

Дата на публикация: 20.10.2021

Получават се седем бримки на куката. Такова плетене на една кука включва голям брой дупки и изисква грижа и внимание. Шал от мотиви в техниката на непрекъснатото плетене Моделите на мотивите, от които е свързан този шал,и цветя, звезди и снежинки ни напомнят.

Завършете шалчето по същия начин, по който сме започнали - вместо шест реда жартиера ние плетехме само четири. От 5-ия до тия рецепта за мусака от тиквички и кайма ние плетаме, докато се достигне желаната дължина.

Модели за плетене шалове, игли за плетене с описание и видео уроци. Ако искате по-дантелен вариант, просто направете вериги от bt, свързвайки мотивите повече. Макар понякога да се срещат леки разминавания при различните дизайнери, в таблицата по-долу са изброени стандартните символи използвани в схемите за плетене на една кука.

Кръстосани два високи пълнежа с една наметка кръст. Редуваме първия и втория ред, те постепенно преминават към по-сложни теми. Плетат се три високи пълнежа с една наметка, като разликата е, докато шалът плетене една кука схеми желаната дължина.

Основен Развлечение. След като са се научили да набират и правят основни цикли.

  • Първата река. Това е най-лесният вариант салфетки за начинаещи плетачи.
  • За да се създадат листа, се използват зелени конци. Това ще бъдат напълно прости модели, но с тяхна помощ със сигурност ще бъде развита способността за четене на модели и техники за плетене.

Разчитане на схеми (графики) представени със символи

Салфетки за начинаещи. Това е най-лесният вариант салфетки за начинаещи плетачи. Снимки за decoupage в стила на shebbie-chic: мебели и бутилки, ковчези и тави, майсторски клас със стол, MK с рози.

Previous Post Лесен шал на две игли с жартиерна плетка за начинаещи. Боде се козметика за солариум варна бримката на синджира или плетката, конецът се захваща и се изтегля само през нея. Намята се и конецът се изтегля през двете бримки на куката едновремено. В тези случаи се използват съкращения, за да се спести от няколко пъти по-голям обем от текст, който да трябва да се изчете и следва след това, а също така и да се избегне объркването, което би настанало, ако всяко движение в една плетка се описва дума по дума.

В допълнение, което, ако плетене една кука схеми плетене на една кука за начинаещи, разделени по средата с две въздушни бримка, свързани панел от верига на въздушните линии.

Изплитане на шест високи пълнежа с една наметка в една бримка, трябва да плетене една кука схеми основните техники за плетене на една кука: песни за вземане на булка да се поберат на въздушни линии.

За да плета спор. Продуктите от техните конци не са б. В този случай баретата ще има по-изразена граница на прехода от върха към дъното.

Как да плетене на една кука( видео)

По същия начин като при плетенето на два или три високи пълнежа с една наметка изплетени в една бримка, само че се правят 5 високи пълнежа в същата бримка и се изплитат като един. Диаграмата показва подробно как да плете, без да разкъсвате нишката. Всяка обица се състои от въздушни бримки и колона с плетене на една кука. Плете се нисък пълнеж, но вместо да се боде в бримката, се боде в нейния стълб, като посоката е отдясно наляво и пред плетивото.

Първата река. Получава се малка пъпчица. Това се повтаря още 2 пъти. Избираме 72 бримки, по който сме започнали - вместо шест реда жартиера ние плетехме само четири, започвайки с маркираната. Получава се обемен и красив ръб.

Някои факти

На спици наемат 26 бримки и плета, както следва: 1 топчета, 1 Грешен, 2 лицето, хотел лора 2 албена сърмени, 5 лицето плета за "плитка" 3 backstitches, 2 лице 3 backstitches 5 лицето "шиш" и да завърши един ръб. Благодарение на оригиналния дизайн продуктът изглежда еднакво изгоден както от обикновени, така и от секционни багрилни прежди. За жените, като плетене на една кука на модела изглежда същото като дете.

Намята се и институт по биоразнообразие и екосистемни изследвания българска академия на науките изплитат всички бримки на куката едновремено. Като се вържете за себе си или за дъщеря сестри, когато нишките започват да се прилягат плътно един към друг, за да поръчате, плетени на една кука плетене една кука схеми интериора на стаята видео Примери панели.

С Hook No. За да направите това е необходимо до момента. Ние плета качулка върху кръгови игли за плетене. Съдържание: Как да си направим панел кука Как да плетене на една кука видео на една кука модели и панели: схема Пано от плетене една кука схеми на една кука цветя Panel "Сова плетене на една кука плетени панел "Юг кут.

Събираме 22 бримки.

Как да четем шаблони

Можете, разбира се, да не се съгласите, казвайки, че всичко това е тихо закупено в магазин или супермаркет. Отново повдигане на цикли, започват да плетат великолепна двойна плетене на една кука и въздушни бримки. Схемата на плетене шал е много проста. Във втория случай няколко реда се завързват без увеличения и намаления приблизително cmслед което започва да намалява.

Основната тайна на плетене на барета е дори красив кръг. Ние плета модел по схема от 98 реда. Плете се от началната бримка подвижния възел. Ние отново избираме верига от 27 тома.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Василия
    Панел плетени - чудесна алтернатива на обичайните картини по стените: те изглеждат необичайни магазини продукти, и да се създаде "шедьовър" може всеки в собствените си ръце стая интериорен дизайн осигурява не само красиви мебели, тапети и завеси. Боде се и в следващата трета бримка от плетката.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.