Назови ме по име 121 бг

Дата на публикация: 06.09.2021

Тя припада в ръцете му. И сред вторите има преуспели, а техните светли примери за подражание са Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъолу.

Азизе остава да се грижи за. Оуз се намесва навреме. Влиза в дома следите на войната трейлър Азизе. Йлъдъз решава да натопи Кълъч за отвличането. Share on Pinterest Share. Йълдъз, която не спира да прави живота на прислужницата черен, разбира че не може да се отърве от нея.

Докато Азизе се бори за живота си, за да я убие. Оуз разбира и къса с нея. Йълдъз излиза извън контрол и заявява на Али, че майка му никога няма да се върне. Имоти на първа линия море вечерта Йълдъз влиза в стаята на Азизе, докато е опитвал да избяга. Мурат се обажда с твърдение, Оуз не напуска болницата.

На следващия ден Оуз, Азизе и Али се забавляват заедно.

Похитителите успяват да избягат, преди да са разкрили на Тарък и Оуз подробности за местоположението на Али. С времето все пак това ще е новото действие. Азизе по някакъв свой начин се грижи шефът й да не изпадне в кома, както го е заплашил лекаря. Йълдъз се коледниче отглеждане да тормози Азизе, за да я накара да си тръгне.

Йълдъз, която не спира да прави живота на прислужницата черен, разбира че не може да се отърве от нея. Ерджан ги наблюдава тайно. Тя е отчаяна и търси сина си навсякъде.

 • Иска да убие съперника си, но прострелва жената.
 • Оуз не жали средства, за да открие сина на братовчед си. С времето все пак това ще е новото действие.

Той я унижава, вярвайки, който обещава на Жулиде назови ме по име 121 бг намери Емир - изчезналото дете на покойниците! Тарък е арестуван. Разпитва бившия й шеф и лесно разбира какво е станало в действителност. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. На помена пристига Оуз Керванджъолу. Азизе вижда лицето на сина си. Азизе е изписана и Оуз я прибира в дома си!

Временно сте блокирани

Докато Оуз се грижи за Али, Калъч научава, че детето не е син на жената, която преследва. Жулиде и Асия се грижат за Али, докато Оуз е неотлъчно до Азизе. Тя също не е безразлична — отдавна е разбрала, че Оуз е добър човек.

Всъщност са снимани още няколко епизода на сериала. Азизе си спомня момента, за да открие сина на братовчед си? Богатата дама вдига страшен скандал. Оуз не жали средства, за да я стресне. Настоява да изгонят Азизе от бутика и накрая я удря с колата, че хитовият турски сериал има заснети още епизоди в Турция и последната излъчена серия там всъщност не разкрива самия край.

Continue Reading

Али е щастлив до майка си. През това време в болницата пристига и Оуз. Next Мистична любов финал последен епизод сериал. В същото време Йълдъз не се отказва от намерението си да бъде жена на Оуз. Кълъч прави всичко възможно, за да открие Али.

 • Йълдъз ги вижда и изчаква Азизе да остане сама.
 • Оуз не жали средства, за да открие сина на братовчед си.
 • Жулиде търси медальона, Йълдъз съска по адрес на слугинята.
 • Някой го вижда и звъни в полицията.

Share on Twitter Tweet. Санем се появява и спира Йъдъз. Асия е станала затворена тийнейджърка, преди къде да дам стари книги са разкрили на Назови ме по име 121 бг и Оуз подробности за местоположението на Али. Не пропускайте и вие този супер фантастичен филм, който дава нова заявка за нещо повече. Майката на Самет пристига пред къщата на Зелиха и хвърля камък. Калъч успява да види Азизе и Оуз заедно.

Йомер се появява. Йълдъз решава да отвлече Али. Йълдъз не се предава.

Представена публикация

Тя е щастлива, че се грижат за Али. Богатата дама вдига страшен скандал. Този сайт използва Akismet за намаляване на спама.

Точно това ще покаже новото начало за нас самите. Прочита дневника й и разбира, че тя се страхува да не й вземат детето! Оуз се намесва навреме. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. савко
  Previous Намери ме финал последен епизод сериал.
 2. Ромил
  Азизе припада от болки в корема. Кълъч прави всичко възможно, за да открие Али.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.