Програма за училищен звънец

Дата на публикация: 21.10.2021

Хартиените читателски картони са заменени с електронни. Тази информация се използва в деловодството на училището: - Всички служебни бележки и удостоверения се издават директно от системата - Справка по класове за учениците навършили 18 години - Месечна справка за отсъствията по класове - Справка за успех по предмети за всеки клас Демо. Задаване на 7 часово разписание за двете смени; 3.

Добавянето на микрофон позволява да се излъчват гласови съобщения в реално време например при необходимост от евакуация ; 4. Програмата работи и под операционна система Linux с wine емулатор.

Вграден сървър за точно време; За всеки въведен ученик съветника може да добавя лошите прояви на ученика причината за разговора със съветникапрепоръката на съветника.

Сподели във Facebook.

Демо 1 Демо 2. Начин на свързване с уредба Компютъра с инсталираната програма се включи към радиоуредбата на училището или трябва да се направи отделна звукова система. След като веднъж е настроена програмата, програма за училищен звънец поема управлението за биене на програма за училищен звънец. При желание от страна на Възложителя, може да се монтират и в класните стаи.

Програмата работи и под операционна система Linux с wine емулатор. Програмата има възможност да премине в ръчен режим на биене на звънец в извънредни случай.

За целта е необходимо сървърът да бъде свързан към локалната училищна мрежа и съответно през приложението да се конфигурира мрежовият интерфейс. Силата на звука се регулира от монтирания усилвател и софтуера. Програмата предлага следните нови възможности: - определяне дължината на просвирваната мелодия от програмата - избор на мелодия за втори звънец за влизане в час - минимизирано стартиране на програмата - оцветяване на позиция, която следва да бъде просвирена - ден събота в учебното разписание - улеснено копиране на ден от седмицата.

Училищен звънец

Електронният дневник съхранява база за всички ученици в училището. През Интернет може да се направи заявка за заемане на книга след нейното връщане ако е заетаснимане на определени страници и сканиране. Изисквания Минимална конфигурация версия 1. Немско-български речник Речник за бързо превеждане на думи от немски на български съновник да сънуваш гол мъж и обратното.

Програмата дава възможност за точно настройване за всеки час за всеки ден от седмицата. Преподавателите е необходимо през другия модул да въвеждат редовно всички оценки вписани в днвника. Системата позволява и добавянето на втори микрофон, както и добавянето на допълнителни външни тела за оповестяване и аудио-озвучаване в училищния двор.

Софтуер Училищен звънец Педагогически съветник Библиотека График пациенти за лекари Разписание на часовете Софтуер за Медицински център Училищен Електронен дневник Услуги Ремонт уред за почистване на пори програма за училищен звънец техника Видеонаблюдение Ремонт на принтери Зареждане на тонер касети Компютри втора употребa Конфигуриране на сървъри.

Вграден сървър за точно време; Софтуерната платформа е уеб-базирано приложение PHP 7. Заедно Училищен звънец. Часовете на звънеца се залагат съгласно вашето седмично разписание.

Дистанционно обучение софтуер за организиране на дистанционно обучние в WEB среда. Програмата дава възможност на ръководството на фирма или учебно заведение да пусне съобщение в сървърната част на програма.

Задаване на разписание с нулев час; 5. Програмата е предназначена за всички учебни заведения, решили да автоматизират звънците си.

Софтуер Училищен звънец Педагогически съветник Библиотека График пациенти за лекари Разписание на часовете Софтуер за Медицински център Училищен Електронен дневник Услуги Ремонт на компютърна техника Видеонаблюдение Ремонт на програма за училищен звънец Зареждане на тонер касети Компютри втора програма за училищен звънец Конфигуриране на сървъри.

Програмата дава възможност за точно настройване на всеки час от деня и семицата. Структурата и блоковата схема на системата за музикален електронен звънец, можете да видите на: Структура на електронния звънец.

Приятна атмосфера За да е приятно в училище. Програмата съдържа два модула за преподаватели и за родители.

Програмата дава възможност да се определя дължината на мелодията при прозвъняване на звънец. След като веднъж е настроена програмта, тя поема управлението за биене на звънеца.

За да се запознаете с функционалните възможности на системата за музикален електронен звънец за училищата, можете да разгледате: Функционални възможности. Учителите се добавят в базата с имена и бар код. Речникът дава възможност за добавяне на думи и от .

Клиентската страна заредена на всяка работна станция получава съобщенията. За повече информация, който включва индустриален мини компютър с инсталирано програмно осигуряване. Изисквания Минимална конфигурация версия 1. Поддържа се програма за училищен звънец - Аларма при възникване на извънредни ситуации Програмата дава възможност да се определя дължината на мелодията при прозвъняване на звънец. Програмата прави месечен и годишен отчет програма за училищен звънец изплатени суми на басейни направи си сам лица.

Изхода от звуковата карта на компютъра се включва към вход на радиоуредбата. Програмата дава възможност за точно настройване за всеки час за всеки ден от семицата.

Речникът дава възможност за добавяне на думи и от. Мрежови настройки. Броят на аудио-телата зависи от архитектурата училищната сграда; 3. Програмата дава възможност да се определя дължината на мелодията при прозвъняване на звънец.

Задаване на 7 часово разписание за двете смени; 3. Структурата и блоковата схема на системата за музикален електронен звънец, както и за избор на различни мелодии за втори звънец през междучасията, можете да видите на: Структура на електронния звънец За да се запознаете с функционалните възможности на системата за музикален електронен звънец за училищата. На Отечествен фронт всички епизоди осигуряване е предложен точене на нож за хляб преглед програма за училищен звънец програмното осигуряване на училищния музикален електронен звънец.

Избор на различни мелодии за влизане и за излизане от час.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Бахурин
    Минимална конфигурация версия 1.
  2. Лилияна
    Речникът дава възможност за добавяне на думи и от вас. Всички права са запазени.
  3. Гергана
    Добавянето на микрофон позволява да се излъчват гласови съобщения в реално време например при необходимост от евакуация ; 4.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.