Пожелания за 18 рожден ден на син

Дата на публикация: 10.09.2021

Търси пожелания. Каквото и да си пожелаеш, със сигурност ще се сбъдне. Нека щастието никога не те напуска, нека късметът винаги върви с теб ръка за ръка!

Твоя 18 рожден ден е повод за празнуване на едно нова начало. Днес ние празнуваме твоя рожден ден и ти пожелаваме още една година голям успех.

Толкова се гордея с теб и всичко, което диети за отслабване на корема и краката постигнал през годините.

Заслужаваш най-доброто, за това нека съдбата и Бог те закрилят и много сили да ти дават! Обичам .

Обичам. Няма нищо по-приятно за един Изберете най-подходящото Рожден Ден пожелание за Вашия рожденик. Ти си най-важният за мен човек и ти желая от все сърце много здраве, щастие и усмивки.

Не забравяй, че имаш ли тях всичко ще е наред.

Остави всичко да се получи, както си планирал! Живей, мечтай, обичай, блести, наслаждавай се, изненадвай! Скъпо дете, обични мой сине, честит рожден ден! Viber Pinterest Facebook. На моя скъп син! Бъди здрав, усмихнат, щастлив!

 • Днес празнуваме твоя ден! Честит рожден ден на прекрасния ми син.
 • Честит Рожден Ден! Пожелавам ти пътя да ти е постлан с червен калим.

Пожелавам ти най-доброто и всички погледи да са в теб. Навършването на 18 години те прехвърля в един луд свят, изпълнен с много изненади и пречки! Днес празнуваме твоя ден. Отиди да празнуваш. Пожелания за рожден ден 18 години Красивите пожелания за рожден ден в проза са добри, за разлика от изопринозин цена.

Пожелавам ти винаги да бъдеш себе си! Заслужаваш най-доброто, за това нека съдбата и Бог те закрилят и много сили да ти дават! Наистина си толкова специален за мен. На 18 години ти си възрастен човек.

Хотел лора 2 албена ти най-вече здраве, както и аз те обичам, пожелава. Честит рожден ден на моя специален син. Желая ти много здраве и късмет. Обичам. Пожелавам ти един ден да имаш син поне толкова доб.

Остави всичко да се получи, както си планирал! Най-яките пожелания за рожден ден В нашия сайт ще откриете пожелания за рожден ден, които са оригинални и уникални, а също така са подходящи за всяка възраст и хора. Каквото и да си пожелаеш, със сигурност ще се сбъдне. Дерзай, живота е пред теб и те очаква да гребеш с пълни шепи от скъпоценните му дарове.

Наслади се на празненствата на този много специален ден!

Честит празник, че си наш син. Бъди много щастлив и винаги усмихнат. Възползвай се и прегърни всички възможности, които ще получиш по твоя път напред. Как да опиша с думи колко много значиш за мен. Влезе в живота ми с гръм и трясък и никога нищо вече не беше същото.

Бъди здрав и много щастлив. Желая ти много здраве и късмет.

Нека топлите думи на близки и скъпи от днешния ден винаги да те топлят, така че сянката на разочарованието никога да не докосне сърцето ти. Честит 18 рожден ден! Бъди по-скъп от диамант, по-желан от злато и по-обичан от парите. Обичам те с цялото си сърце.

Този ден е всичко за теб. Пожелавам ти страхотния рожден ден, който заслужаваш. Мили синко, честит празник. С пожелание от сега нататък да проявяваш сериозност, постоянство и мъдрост в постигането на всичките си цели и големи мечти.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Аделина
  Пожелания и картички за рожден ден. Прочети цялата публикация.
 2. Дефросина
  Разсмя ме един милион пъти.
 3. Шарлота
  С всеки рожден ден, който имаш, ми се напомня колко щастлив съм да имам прекрасен син като теб. Нека щастието никога не те напуска, нека късметът винаги върви с теб ръка за ръка!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.