Гинеколог велико търново

Дата на публикация: 22.10.2021

Същата се предоставя без всякаква гаранция за актуалност, изчерпателност и точност, при все че се полагат всички усилия за обновяване и допълване на данните и за коригиране на неточностите. Аз ходих при един Ангелов във В.

Поп специалисти.

Мда, и аз подкрепям идеята за Ангелов! Да имаш сгс справки по всички видове дела не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!

Вероятно има счупване на черепа, от което са нарушени и функциите на мозъка й. Имах много лека бременност и никакви данни за секцио. И уж за щастие то тръгна да се ражда много бързо и лесно, но проблемът дойде в последния момент, когато вече бях в родилна зала Аз съм мн слаба и нямам нищо против да кача някой килограм ама.

Прочетох Общите условия и Политиката за защита на личните данни на Hapche.

Посещавали сте тази клиника? Започнаха да ме натискат по корема. Търсене на медицински, здравни и сродни специалисти. Ваня Венелин Пангелова? Да Не.

Д-р Дарина Маринова - Акушер-гинеколог, гр. Велико Търново

Обща оценка:. Така е, наистина. Кольо Ганчев Рашков. Коментари Организация на работа:. Той лекува левкоцити на мъжа мибез необходимите изследванияказа ми че нямам хламидииа после се оказаче имам, прави ми персуфлациякоято се оказа твърде остарял методи така нататък.

Изключително внимателен към пациентите си,задава много въпроси, анализира,изслушва,праща за изследвания, добър диагностик.

  • Аз вече нямах сили за нищо. Най-внимателния лекар който съм срещала.
  • Някой може ли да ми каже къде му се намира кабинета и да ми даде телефон за връзка с него? Благодаря предварително!!!!

Ето и цялата история накратко: преди 2 месеца родих по нормален начин. Интегрирането на резервационната система с профилите на ветеринарните лекари е в гинеколог велико търново на разработка. Така е, pm. Успех ти желая!!. Цитат на: fatalwoman в Август 29, наистина.

Велико Търново Иван Петков Яламов.

Познавате ли този лекар?

Чух че имало билкови хапчета които влияели благотворно. Право към Плевен! Към момента липсва информация за услугите, предоставяни от д-р Мавроди Евстатиев Калейнски.

Моето предложение:? И благодаря. Преди да си създадено, аз те исках. Бихте ли препоръчали този лекар. Страници: 1 [ 2 ] Всички Надолу. Да Не.

Последни новини

Цитат на: piera в Септември 10,pm. Красимир Йорданов Чернев. Тогава къде има. Към момента липсва информация за апаратурата, с която разполага д-р Младен Ангелов. Миглена Петрова Миланова.

Гинеколог велико търново се за момичето- да не ходи при. Валентина Ангелова Атанасова? Красимир Йорданов Чернев. При гинеколог велико търново на симптом и на заболяване незабавно потърсете правоспособен лекар. Моето лично съобщение до автора на коментара Моят електронен пощенски адрес:.

Това е профилът на д-р Младен Ангелов в Hapche. Аз БЯХ майка само за 5 седмици - моята дъщеричка почина в следствие на родова травма. Бихте ли препоръчали този лекар!

Лекари специалисти

Същата се предоставя без всякаква гаранция за актуалност, изчерпателност и точност, при все че се полагат всички усилия за обновяване и допълване на данните и за коригиране на неточностите. Модераторите, когато бъдат сигнализирани за нередност с коментар и преценят, че сигналът е основателен, премахват коментари, които:.

Силвия Горанова.

Аз ходих при един Ангелов във В. Велико Търново. Приисками се и аз да разкажа моя случай - аз съм майка, чието бебе лекарите убиха.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.