Паста за почистване и полиране на метал autosol

Дата на публикация: 24.10.2021

Autosol Aluminium Polish е лидер на световния пазар в полирането на метали от г. Описание Отзиви 0. Последни ревюта Все още няма ревюта за този продукт.

Сравни сега. Автомобилни крушки Крушки за фарове Крушки за табло Крушки за стопове и габарити Диодно осветление Предпазители бушони за автомобили Ксенон системи, крушки, баласт. Халогенни крушки 24V Диодни крушки 24V Деня на бащата епизод 6. Аварийни лампи Габарити и рогчета Огледала Светлоотразители и табели Стелки Стопове и задни светлини. Описание Отзиви 0. Добави към Желани.

Комплект за педикюр и маникюр 18 части. Бързина Експресна доставка до 24 часа. Паста за полиране черна с коректор мл. Акумулатори за леки автомобили, джипове и ванове Инструменти и аксесоари за акумулатори. Препарат за възстановяване на фарове.

Подобни продукти

Произведено в Германия от г. Цена: Паста за полиране за металик мл. Акумулатори за леки автомобили, джипове и ванове Инструменти и аксесоари за акумулатори. Защита на лични данни GDPR.

Полирпаста с восък. Отстъпки и промоции. Формулата на тази паста в туба от 75 ml предлага десет пъти по-голяма ефективност на полиране от течен еквивалент? Цена: Цена: Цена: Съгласен съм с Общите условия?

Бърза поръчка

Произход : Германия. Харесай ни. Фолио за стопове и фарове. Компресори и помпи за гуми Вложки и аксесоари Гедоре комплекти Железария и консумативи Клещи Ключове и отвертки Работни лампи Специализирани инструменти Шестограми и еврейски звезди.

Автоелектроника Задни гърнета Накрайници за гърне Спортни филтри. Харесай. Цена: Цена:. Специално препоръчваме за поддържане на алуминиеви джанти.

Фолио за стопове и фарове. Моят профил Списък с поръчки Желани продукти Към касата. Информация За NSPauto. Професионален комплект часовникарски Характеристика: Произведена в Германия; Подходяща за всички нелакирани алуминиеви повърхности и техните сплави; Формула без амоняк; Премахва ръжда, мръсотия, окиси; Почиства, полира и предпазва метала от атмосферни влияния; Осигурява перфектен гланц и блясък; Използва се от Химическо чистене парк център софия Разфасовка: 75 мл.

Ръчни лупи с LED осветление. Свързани категории.

Цена: Цена: 8. Общи условия. Ако се интересувате от новостите в днешното автомобилостроене и не може да намерите достатъчно информация за вашата любима марка, именно тук вие ще намерите детайлизиран преглед на новите модели автомобили, прочетете тук! Препарат за възстановяване на фарове. Ако желаете да разберете повече за това как съхраняваме и ползваме Вашите данни. Моят профил Списък с поръчки Желани продукти Към касата.

Autosol Metal Polish е лидер на световния пазар в полирането на метали от г. Отидете към Желани продукти. Универсална микрофибърна паста за почистване и полиране на метал autosol.

Описание Отзиви 0. Придава блясък и трайна защита от атмосферни влияния. Тази паста премахва често срещаните проблеми като повърхностна ръжда, промяна в цвета, оцветяване и окисляване с лекота. Ако се интересувате от новостите в днешното автомобилостроене и не може да намерите достатъчно информация за вашата любима марка, то, именно тук вие ще намерите детайлизиран преглед на новите модели автомобили.

Цена: Цена: ! Нанесете продукта върху малка част от почистената повърхност и леко разтрийте. Информация За NSPauto.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.