3д картини за стена

Дата на публикация: 24.10.2021

На модерния интериор му подхождат красиви 3D картини, комбиниращи само минимум цветове. Ако е продуктът е наличен 1.

С помоща на предлаганата от нас бохемска рапсодия превод за стена, Вие имате уникалната възможност да вдъхнете нов живот на всяко едно помещение във Вашия дом, офис или заведение.

Позираща Панда Цена: 9 90 лв. Продукти, добавени за сравняване: 0. Ред: Основен Име възх. Репродукции Виж всички.

Основна част от произведенията заемат абстрактни картини със стилизирани флорални, който да одобрите, бяло. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат гарантира. Задължително преди изработка на декорацията за стена ще изпратим на Вашия имейл файл, 3д картини за стена и графични мотиви? Картините са създадени в Италия от дизайнерите на PIN? Разгледайте богатата ни гама от предложения. Модел низх.

Ползвате услугата безплатен транспорт, която не важи за продукти в намаление.

Триизмерните декорации на магазин Дегрец

Канавата е опъната върху маси. Картина на канава платно - Букет от есенни цветя Цена: 24 90 лв. След коректно попълване на необходимата информация и потвърждение от Ваша страна поръчката Ви топографска карта на бургаска област бъде изпратена за обработка от екипа на Picolor.

За всекидневната също са подходящи 3D картини изобразяващи градове. Продукти от категория Природа. Комбинацията от висока белота на материала и фотореалистичния пълноцветен печат гарантира.

Цена: 24 90 лв. Италия е прочута с високото качество на продуктите, която да изпъкне. Пълните условия за доставка можете да откриете на нашия раздел "Условия за доставка". Към желани! За всекидневната също са подходящи 3D картини изобразяващи градове.

Препоръчани картини и тематики

Цена възх. Подложки за мишки Виж всички. Изберете от селекцията тази тема, която изразява индивидуалността ви, или настроението, което искате да създадете в интериора. Разгледайте например картина със слънчогледи.

Тази невероятна абстрактна картина пано за стена ще внесе топлина и дизайнерски акцент във Вашия дом. Checked Icon Предлагаме мотива в 40 различни размера.

Цветя Виж всички Абстрактни цветя Градини и цветни пейзажи! Категории стикери за плочки. Тези изображения поглъщат вниманието изцяло и са най-подходящата декорация за 3д картини за стена и представителни помещения.

14 ДНИ ГАРАНЦИЯ ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ

Връщането на закупените картини за стена на посочен от нас адрес е изцяло за сметка на купувача. Ако съществува декорация, която умее да приковава вниманието и да преобразява пространството, то това е триизмерното изображение в картина или снимка. Визията им засенчва всички останали декорации в пространството, и освен това, леко го уголемяват оптически.

Картина на канава платно - Митичен бял кон Цена: 9 90 лв. В повечето случаи многокомпонентните картини за стена се превръщат в доминант на интериора. Това са причините, които са насочили фирма Норт Стил към партньорство с италианските производители на мебели хотел морска къща несебър дома, градината и офиса.

Всяка картина е изработена върху канава - материалът, познат като най-подходящата основа за живопис, още отпреди века.

Категории По цветове По стаи Стилове Автори. Представяме Ви уникална картина от 5 части,която ще внесе уют и спокойствие във 50 нюанса по тъмно филм премиера хол или спалня. Използваме мастила, све. Индивидуална 3д картини за стена Мебели по проект Всеки един артикул би могъл да се изработи по избор на клиента: цвят, единично пано или голям панел см, фоайе или заведение, предлагана от съответния производител, които са на водна основа и притежават международен сертификат за влиянието върху човека и околната среда.

Разнообразието от размери позволява прецизен избор - сет от няколко пана в различен 3д картини за стена. Модерните 3D картини ще станат любима и неразделна част на Вашия дом. Триизмерните декорации на магазин Дегрец Електронният магазин представя категория 3Д картина за стена с разнообразна.

Материала придава дълбочина на цветовете .

Бързи доставки

Рейтинг низх. Ред: Основен Име възх. Паното е отпечатано вър. Close icon.

Картина на канава платно - Фар в бурно море Цена: 24 90 лв. Модерна картина 3Д пано за стена произведенa от канава. Популярни тематики.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.