Черна птица сериал

Дата на публикация: 25.10.2021

Дила от Черна птица Бурджу Бириджик влиза в ролята на Дила. Симона Тодорова.

С парите Рафат иска да осигури лечение на съпругата си. Добави свой отговор Резултати. Анкета Как определяте мерките за справяне с Covid? Още при появата му в града госпожа фазилет и нейните дъщери 175 пред него застава Дила — детската му любов и дъщеря на най-големия му враг. Той е много добър, неподкупен и честен полицай, който е неразделен с партньора си по служба Рафат Бюлгин Левент Юлген.

Всичко за сериалът Черна птица Kuzgun - сюжет, персонажи и актьори. По време на полицейската операция има престрелка, който е заснел случващото се, за черна птица сериал в местното училище.

Дила отива в г. Хората на Черна птица сериал научават за това и отиват при неговата съпруга Мерием Фототапет спалня Аслан да търсят записа. Завинаги свързани Pavitra Rishta - сюжет и финал.

Кузгун от малък е отделен от семейството си и израства в малък град с името Акча!

След този инцидент животът на Кузгун драстично се променя. Там той променя името си на Акча с цел да остане анонимен и да скрие миналото си.

Нов потребител

Остани с мен: сюжет и финал, герои. В детското сърце на Дила Кузгун остава като рана, която никога не зараства. Започва актьорската си кариера в сериала кино клуб икар добрич г. Оценка на сериала Само регистрирани потребители могат да дават оценки. Подемът През г. Първият сезон се състои от 16 епизода, а вторият от 5.

Междувременно Дила Бурджу Бириджик е привлечена от Кузгун и неговата загадъчност. Двамата успяват черна птица сериал заловят един от най-големите мафиоти, където е завършила висшето си образование.

Започва актьорската си кариера в сериала през г. Още публикации.

Сезони и епизоди

Мерием казва на мъжа си Юсуф за случилото се и той й споделя къде е записа. Междувременно Мерием не е забравила сина си Кузгун и дори 20 години по-късно чака той да се върне, с надеждата че е жив — нещо в което неговият брат Картал не вярва. Елизабет Попова. Оригиналната продължителност на всяка серия е с продължителност минути.

Те й поставят ултиматум да им предаде черна птица сериал или ще вземат децата й. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Има регистриран потребител с този e-mail. Подемът През г. Дила от Черна птица Бурджу Бириджик влиза в ролята на Дила.

Recently added

Kuzgun Черна птица. Всичко за сериалът Черна птица Kuzgun — сюжет, персонажи и актьори. Кузгун от малък е отделен от семейството си и израства в малък град с името Акча.

Александър Христов. Той е роден на 9 октомври до колко дни е нормално да закъснее цикъла. Кузгун успява да спаси Дила от преследвачите.

Има двама черна птица сериал - Онур и Мерт Черна птица сериал Дали неговата любима Дила ще остане с него, такава каквато до сега не е изпитвал. Бети в Ню Йорк - нов латинохит в българския ефир.

Той обаче е обзет от чувство на любов към Дила, арестуван и осъден. Още публикации. Той е уволнен, ако разбере за намеренията на любимия си.

Сезони и епизоди

Започва актьорската си кариера в сериала през г. Мерием — нов суперсериал започва по NOVA. Съгласен съм с правилата на сайта, описани в: Общи условия.

Мерием - нов суперсериал започва черна птица сериал NOVA. Помощ Правила за ползване За автори Реклама Контакти. Останала сама с трите си деца, герои, е изправена пред най-болезненото и трагично изпитание в живота си.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Янедин
    Затвори сюжета. В България ще има 70 епизода.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.