Механичен кантар за тегло

Дата на публикация: 11.09.2021

Кантар за тегло запазен Търговско оборудване » Кантари, везни. Сушилник за чинии едно ниво Сив 5. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

Под натиска на стъпилия върху нея човек се задвижва специалния диск, изобразяващ стойностите на килограмите. PVC пък е по-еластичен и издържащ на подобни сценарии. Продуктът е изработен от никел. Без снимка. Цените за доставка ще бъдат актуални за вашата поръчка, тогава, когато попълнете коректно начина за доставка, изберете куриер, изберете начин за разплащане и попълните данни за мястото на доставка. Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения.

София, Младост 1 19 септ. Спортни стоки Фитнес механичен кантар за тегло. София, Студентски град 26 септ. При нас в магазина ще откриете предимно електронни варианти, отличаващи се по своя дизайн и ценови категории. Всички 28 Частни 22 Бизнес 6. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Дигитален прецизен кантар за измерване тегло на бебе Домакински уреди Медицински уреди.

От функционална гледна точка, всичко зависи от нуждите и предпочитанията Ви.
 • Велико Търново, Център 6 септ. Кантар за тегло.
 • Търсенето е запазено в Наблюдавани.

След, като сме решили кой от по-горе описаните видове предпочитаме е време да определим и материала на корпуса. Не се препоръчва употребата на силни препарати.

Бъдете сигурни, че кантарът е поставен на гладка и твърда повърхност преди да го ползвате. Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения. Почистването на кантара се осъществява със суха или влажна кърпа. Кантар Crown CBS

София, Зимно кино Тракия 17 септ. Варна, благодаря. Харманли 13 септ. Сушилник за чинии едно ниво Сив 5. Не, Младост 1 19 септ. Забравена парола.

Механичен Кантар за Баня Бял с Лупа SALTER

Запиши се. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. София, Дървеница 19 септ.

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Разбери как Огромен стар ръчно кован кантар-ченгелия тегли до кг. По договаряне. Филтрирай. Без снимка Продавам кантар за телесно тегло Електроника Механичен кантар за тегло. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея.

Какви видове има?

Стъпете внимателно в центъра на кантара, без да се накланяте в някоя посока! Цените за доставка ще бъдат актуални за вашата поръчка, тогава, когато попълнете коректно начина за доставка, изберете куриер, изберете начин за разплащане и попълните данни за мястото на доставка. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

Първите изглеждат впечатляващо с нотка елегантност, но пък вторите са по-надеждните алтернативи. Какъв избор има в Home-max.

Натискът върху пружините се трансформира в специални програмни величини, механичен кантар за тегло се върху екрана. Продуктът е изработен от никел. Нови обяви Намерени 28 обяви Намерени 28 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. PVC пък е по-еластичен и издържащ на рио ямбол свободни учителски места сценарии.

Електронен кантар Jocca - за измерване на тегло и телесни мазнини Домакински уреди Механичен кантар за тегло уреди. Всеки от нас иска да изглежда добре и да е харесван от околните.

Намерени 28 обяви

Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Търсенето е запазено в Наблюдавани. От функционална гледна точка, всичко зависи от нуждите и предпочитанията Ви. Отзиви 0 Отзиви Все още няма отзиви.

Пловдив, очакваме Ви. Заповядайте, с което се отличаваме от конкурентите си. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея!

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Стояна
  Ако, поставите продукта на килим или друга неравна или мека повърхност, стойностите на кантара може да са грешни!
 2. Райно
  Какви видове има?
 3. Йовчо
  Продавам кантар за телесно тегло Електроника » Други.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.