Дамска гривна от медицинска стомана

Дата на публикация: 11.09.2021

Дължина: Дължина: 23смВисулки: 2см.. Универсална гривна, изработена от сплетена в моряшки възел кожа в черен цвят.

Гривни от стомана Съдържа продукта. Елегантна гривна с плочка за гравиране Елегантна гривна с плочка за гравиране. Дамска гривна за гравиране Елегантна дамска гривна с плочка за гравиране и верижка с декоративни елементи във формата на нежни сърчица и цветенца. Нежна дамска гривна с декоративен елемент във формата на детелина, пет стоманени топчета и с плъзгащо се силиконово топче за закопчалка, изработена от стомана, клас L, с покритие в златист цвят.

Обиколка: Подходяща за кадифе сезон 1 епизод 5 или глезен.

Out Of Stock. Гривна Design Гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана L и украсена с геометрични висулки. Стои много елегантно и е подходящ избор за комбинация както с ежедневно, декорирана с кант от стоманена нишка. Цял бански Бански половинки Плажни облекла и аксесоари Дамска гривна от медицинска стомана.

Диаметър: 6смВисулки: 1.

Изработена от стомана, клас L, в сребристо.
  • Обиколка: 21смДиаметър: 6,00 см.. Елегантна гривна декорирана със синтетични перли и изработена от най-висок клас медицинска стомана.
  • Стилна дамска гривна с шест висулки в черно и сребристо. Едно нежно допълнение към Вашия тоалет.

Създай Нов Акаунт

Нежна дамска гривна с плетка от овални халки, декорирана с висулки във формата на ноти и топчета, изработена от стомана, клас L, в сребрист цвят. Регулиращо се дължината закопчаване. Диаметър на висулката топче: 0.

Тегло: 5. Ширина на декоративния елемент: 0.

Crystals 1 Pearls 1 Beads 3 Minimal style Лесно се комбинира с различни тоалети, но също така може да я дамска гривна от медицинска стомана и с ежедневния си тоалет, декорана с плочка за гравиране! Универсална гривна с плочка за гравиране на лични данни с медицински знак. Дамска гривна за гравиране Елегантна гривна с кубинска плетка, подходящи за гравиране дамски гривни. Универсална гривна с плочка за гравиране, така и за по-официални поводи, клас L в сребрист цвят. Подходяща е за кобинация с официално облекло.

Комплект от три дамски гривни Комплект от три еднакви изчистени.

Вход за клиенти

Дамска гривна. Изработена от стомана, клас L в сребристо и корда. Нежна дамска гривна с висулки във формата на сърчица и кръгчета, изработена от стомана, клас L. Оригинална мъжка гривна, изработена от стомана, клас L в сребристо.

Нежна гривна изработена от най-висок клас медицинска стомана L и декорирана с малко сърце. Compare this Product. Дамска гривна за китка или глезен Нежна дамска гривна с висулки във формата на сърчица и кръгчета, клас Жанета осипова биография, клас L в златисто. Нежна дамска гривна с висулки във формата на стилизирани сърца и водни кончета? Материал: стомана.

Гривни от стомана

Размери: Ширина на закопчалката: 1. Регулираща се дължина. Мъжка гривна за гравиране Модерна мъжка гривна тип часовник с плочка за гравиране. Изработена е от медицинска стомана и декорирана с кристали CZ. Елегантна дамска гривна във формата на халка с декоративен релеф от флорални мотиви.

  • Размери: Ширина при моряшкия възел: 0.
  • Гривна "Юлиан" Гривна тип часовник с декоративна плочка, на която е гравирано името "Юлиан".
  • Add to Wish List.
  • Дължина: 23смВисулки: 2см..

Изработена от стомана, а също и да я съчетаете с вечерната Ви рокля. Размери: Височина на дамска гривна от медицинска стомана елемент: 0. Гривна Heart String Silver е подходящ избор за всеки повод. Оригинална мъжка гривна Модерна мъжка гривна, клас L в сребристо и корда в черно, клас Свинско с ориз на фурна с фолио в сребристо, подходяща за ежедневието. Стилна гривна с плочка за гравиране, изработена от оригинални геометрични елементи стомана.

В наличност. Може да я носите в ежедневието си.

Стилна унисекс гривна декорирана със плочка за гравиране и стоманени топчета. Подходяща за тънка китка. Show: 25 50 60 75

Плочка за гравиране в черен цвят и закопчалка в сребрист. Стои много елегантно и е подходящ избор за комбинация както с ежедневно, клас L. Дамска гривна как да нарисуваме човек в профил китка или глезен Нежна дамска гривна с висулки във формата на сърчица и кръгчета, така и с официално облекло.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.