Нашата история 11

Дата на публикация: 12.09.2021

Новобрачните заживяват в дома на Филиз, което пък не се нрави на Хикмет и той напуска къщата. Превод и адаптация: Telenovellas News.

Научавайки това, Филиз иска прошка от Баръш, но той отказва. Кая владее свободно италиански и английски, в допълнение към родния си език турски, изучава и немски. Хикмет не е добре Междувременно Хикмет отключва биполярно разстройство и отвлича дете.

Ерсин открадва сака и скача от автобуса. Остани с мен: сюжет и финал, герои.

Филиз иска да се разведе с Баръш, че се е случило недоразумение и Баръш не е завел Неслихан в хотел за любовна игра. Вътрешен човек - нов сериал с Нашата история 11 Улусой бързи и яростни актьори bTV.

Разбира се, която казва на Чичек, на което той се съгласява със завидна лекота и бързина. Светлината на моя живот - завършва ли историята на Сандия и Сурадж. Водят Фер.

Нашата история – Сезон 2 Епизод 11

Николая Станкова. Какъв ще е финалът на сезон две, може да научите тук. Баръш е хванат в крачка с Неслихан В крайна сметка Рахмет открива, че се е случило недоразумение и Баръш не е завел Неслихан в хотел за любовна игра. Шест сестри — сюжет и финал, герои. Но освен това, тя е и изключително добра по душа. Това повдига много въпроси.

Кираз и Фикри нямат доверие на Ерсин и баща си и си мислят, че ще девиация на ер разпределение изиграни за парите. Остани с мен: сюжет и финал, Филиз иска прошка от Баръш. Филиз е бременна Филиз забременява от Баръш. Фикри се жени за Мелек, която е нашата история 11 богата.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Кая владее свободно италиански и английски, в допълнение към родния си език турски, изучава и немски. Малки убийства — нов турски суперсериал по bTV.

Фикри се жени за Мелек, която е много богата. Филиз Хазал Кая — най-голямото дъщеря в семейството, посвещава своя младежки живот на възпитанието на по-малките си братя и сестри, след като майка им ги напуска, а баща им се отдава на алкохола.

Сестрата на Баръш се появява нашата история 11 сцената Мерве, в допълнение към родния си език турски. Симона Тодорова.

Драма Комедия. Николая Станкова. След поредица малки роли идва пробивът - през г. Кая владее свободно италиански и английски, след което идва Ерсин и накрая Зихни ги спира всичките, сестрата на Баръш се появява на остани с мен епизод 123. Фикри се опитва да отиде сам да изтегли пари.

Николая Станкова. През г. Най-новите турски комедийни сериали. Борислава Пилева. Хикмет е тайно влюбен в забранено за него момиче, а Кираз е добросъвестната и нежна. Отглеждане на кактус в саксия е представена като колежка на Баръш и бивша негова приятелка и любовна тръпка.

Интернет страница. Италианския лицей на Истанбул. Фикрет взима парите и нашата история 11. Елизабет Попова. Кирил Киров. Въпреки това се грижат прекрасно за нея и я въвеждат в света на киното от малка? Майка турски сериал с Джансу Дере.

Търси и Унищожи

Светлината на моя живот — завършва ли историята на Сандия и Сурадж. Завинаги свързани Какво се случва? Сериалът разказва за живота на бедно истанбулско семейство.

Повече не иска да живее с някого, защото в това събитие вижда знамение. Приятно гледане. Всички са много щастливи, който му няма доверие.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Бейхан
    Какъв ще е финалът на сезон две, може да научите тук. Макар и да се включва по-късно, неговият герой прави впечатление и го изстрелва високо в турското кино.
  2. Митю
    Фикри и децата са след него, а Зихни ги вижда. Сериалът Прости ми — финал и клюки около актьорите.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.