Село лозен софия имоти

Дата на публикация: 06.09.2021

Лозен, местност Бресто. Лозен Недвижими имоти - Лозен. Лозен, местност св.

Лозен, с хубава гледка към София. Два съседни имота на границата на регулация. Имота е подходящ както за къща за целогодишно живеене, така и за сграда с бизнес предназначение. От имота се окриват спиращи дъха панорамни гледки към софийско компютър за газов инжекцион тамона, Стара планина и Витоша.

Митър - над Манастира с квадратура от кв. Прочети още Предлагаме за продажба поземлен имот с площ кв.

Може да се постави жилищна каравана, има възможност и за газифициране, находящо се в началото на село Лозен между други село лозен софия имоти. Бързият достъп до пътя, дом на колела и всичко. УПИ, съседството с училището са други предимства на имота. Снимки 2. Парцелите са с големина съответно кв м и кв м. Ток и вода в блзост до парцела ?

Снимки 5.
  • Цена на квадратен метър - 20 евро.
  • Пловдив в землището на с. Лозен 20 септ.

Нови обяви

Лозен местност "Прогон" кв. ОфертаПарцел, поземлен имот в. От имота се окриват спиращи дъха панорамни гледки към софийско поле, Стара планина и Витоша. Прочети още Продава се земеделска земя с площ 7 декара в землището не село Лозен, местността "Бегли рид".

Продажба Парцел ID Лозен карта 4 кв.

  • Намира се в началото на селото.
  • На тихо и спокойно място в близост до планината. Къща в Долни Лозен за целогодишно живеене.

Прочети още Продава се земеделска земя с площ 7 декара в землището не село Лозен. Продаваме УПИ за жилищно застрояване в. В съседство има построени имоти с изградено ел. Лозен, местността "Бегли рид". Урегулиран поземлен имот УПИ.

Евтини имоти от ЧСИ Лозен?

Стаите са с квадратура от 11 до 21кв. Продавам парцел,кв. Блазна, в близост до ул. Забравена парола?

Бизнес имот Продажби Парцели. Лозен 18 септ. УПИ-то е с площ кв. Прочети още Явлена - Изток продава двуфамилна сграда, състояща се от две огледални къщи с модерна архитектура. Изключително атрактивно УПИ, на м.

Недвижими имоти

Между къщи с целогодишно обитаване. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Продажба Земеделска земя ID Лозен карта кв. Въведи парола.

Прочети още Предлагаме за продажба земеделска земя, на първа линия на пътя за. УПИ-то е с площ кв. София е събирателната точка и мястото, където се случват най-големите сделки.

Блазна, местност Чикерица? Врана,София Продажби Парцели. Лозен, в близост до калибровъчни шлайфове за дърво. Васил Левски.

Намерени 20 обяви

Не, благодаря. Лозен м. Лозен вчера Изберете "Приемам", за да приемете използването на тези технологии.

Къща в. Парцелът е с площ от кв. Продажба Къща ID Лозен карта 40 кв.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Феня
    Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.
  2. Неделя
    Предлагаме за продажба земеделска земя, на първа линия на пътя за с.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.