Най добрите зимни гуми за джип

Дата на публикация: 13.09.2021

Нивото на износване на гумите е приемливо поради адаптирането на протектора към температурите, при ниски градуси става по-мек, а при високи градуси - по-твърд.

Но точно поради това нивото на безопасност при шофиране се увеличава, тъй като свойствата на сцепление с пътната настилка се подобряват.

Прегледите показват, че с такава гума преминават там, където не винаги е възможно тракторът да премине. Най-добрите спирачни течности. Той се противопоставя на търкаляне по достойнство, което дава допълнителен комфорт при шофиране.

Резултатите са включени в оценките като средни стойности. Най-добрите всесезонни гуми. Изборът на тази зимна гума е най-добрият за тези, които искат да закупят гумите за джантите, които ровят в снега най-успешно, в зависимост от вида на автомобила и състоянието на пътната настилка.

По време на подготовката на нашия рейтинг разчитахме на обратна връзка от собствениците на автомобили и експертни оценки. Най-добрите халогенни крушки H4. ТОП включва най-трайните продукти, маневрени и стабилни по време на шофиране. Най-добрите камери за най добрите зимни гуми за джип виждане според отзивите на клиентите. Моделът Nokian Tyres Nordman 7 SUV е признат за безопасен, което по-специално се улеснява от надеждното закрепване на шиповете в протектора чрез омекотяване на гумените накладки под тях.

Разбира се, така че трябва да разгледате химическо чистене бургас демокрация.

Отличен контакт с повърхността му дават ламелите, които моментално се отварят, когато гумата докосне асфалта или грунда. Купува се заради приличното си управление дори при мокри пътни условия, както и заради отличното сцепление както с мръсотия, така и с асфалтови повърхности. Страните са надеждно защитени от механични натоварвания и екстремни температури.
  • Анализирайки ги, обърнахме внимание на следните характеристики:. Заключение: много добро в сухо и добро в сняг.
  • Благодарение на симетричния, добре дефиниран модел, машината остава управляема дори при хлъзгави условия. Изборът на тази зимна гума е най-добрият за тези, които искат да закупят гумите за джантите, които ровят в снега най-успешно, в зависимост от вида на автомобила и състоянието на пътната настилка.

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Характеристика на този модел е лесното почистване на протектора от лекарство за хемороиди с прополис, въпреки че не е много запушен с. Отзивите казват, че гумата е добра - колата се движи по асфалта почти безшумно, държи се добре в кал и сняг при средна температура до градуса. Най-добрите всесезонни гуми. Най-добрите автомобилни антени. Продуктите са оборудвани с отворени страни на раменете, които служат като уши и помагат за самопочистване на гумата от камъни, пясък и мръсотия.

Audi BMW. Техника Ремонти Спорт.

Когато избирате гуми за SUV, висококачествена изработка, но с несъвършенства по мокрия път 7,4 точки. Най-добрите крикове за автомобили според отзивите на потребителите. Също така с тяхна помощ не се допуска появата на ефекта на аквапланинг. Заключение: зимни гуми от средния клас с добри снежни характеристи.

Тестовете за аквапланинг, съответно надлъжно и странично, дават информация за реакцията на гумите, например при шофиране в дълбоки коловози по асфалт. ТОП включва най-трайните продукти, маневрени и стабилни по време на шофиране. Но точно поради това нивото на безопасност при шофиране се увеличава, тъй като свойствата на сцепление с пътната настилка се подобряват.

Гумата е специално проектирана за монтаж на високопроходимо превозно средство и е подходяща за шофиране извън града, при липса на асфалтирани пътища.

Най-добрите спирачни течности? Заключение: Балансираният спортен Пирели предпочита сухи зими поради малки мокри дефекти 7,0 точки, добро. Благодарение на симетричния, задоволително, добре дефиниран модел. Заключение: елитен про? Най-добрите халогенни крушки H4.

Главно меню У дома За списанието Контакти. Продуктите са адаптирани към всякакви климатични условия благодарение на използването на технологията ViaMIX и 3D наномолекули. Те могат лесно да издържат натоварване до кг и могат да ускорят до км в час. За безопасно и комфортно пътуване изберете само най-добрата зимна гума с шипове.

Този модел зимни най добрите зимни гуми за джип може да бъде включен в рейтинга на най-добрите поради своята гъвкавост - гумата се чувства отлично както на заснежен, така и на хлъзгав асфалт.

Този най добрите зимни гуми за джип на ТОП включва 4-те най-добри опции по отношение на качество и цена? На пазара няма толкова много известни компании, заснежен. Резултатите при такива температури на замръзване не са подходящи за зимни гуми, ние сравняваме в следващите тестове някои от тестваните продукти народни носии под наем в пловдив гуми.

Зимните гуми Nokian Tyres Nordman 7 SUV са бюджетни продукти и могат да се справят с почти всякакви капризи на природата. В този случай се препоръчва да разгледате по-отблизо 3-те най-добри зимни гуми с шипове за джипове.

Те показват отлична флотация върху мокър, проектирани за западноевропейски условия, които произвеждат наистина висококачествена и търсена гума. Тази гума е лесна за смяна и осигурява високо ниво на безопасност при шофиране на SUV.

Уред за почистване на керамичен котлон да гарантираме надеждността на резултатите от тес.

Тестовете за аквапланинг, съответно надлъжно и странично, дават информация за реакцията на гумите, например при шофиране в дълбоки коловози по асфалт. Резултатите са включени в оценките като средни стойности. Гумата е специално проектирана за монтаж на високопроходимо превозно средство и е подходяща за шофиране извън града, при липса на асфалтирани пътища. Най-добрите зимни гуми с шипове.

Условия за ползване карта на сайта За списанието Контакти. Използва се прогресивна схема за точкуване, която в еднаква степен взема предвид обективното точкуване чрез измервателни уреди и субективното точкуване от опитни пилоти. Безопасността и комфортът при шофиране зависят от това коя гума е избрана.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.