Битката за севастопол целия филм

Дата на публикация: 14.09.2021

Valeriy Grishko в ролята на General Petrov. Войната е показана със смразяващ реализъм; затова пък гротескни персонажи често внасят оживление в сцените от всекидневието. В него виждаме събрани всички символи — от войната между нацистка Германия и Съветския съюз, победата в която ще се чества в Русия на 9 май, до украинския полуостров Крим, анексиран от руснаците през март г.

Anton Sebastian в ролята на American journalist. Yulia Peresild в ролята на Lyudmila Pavlichenko. Тя е била приятелка на Елеонора Рузвелт. Natella Abeleva-Taganova в ролята на Sonya. По време на битката тя вижда смърт и страдание, но най-сериозното изпитание пред нея се оказва любовта.

Обсадата на Севастопол от германските войски е сред най-трагичните страници от войната: в Крим са изоставени 80 съветски войници, след като в края на юни г.

Битката за Севастопол.

Когато обаче проруският президент Виктор Янукович бяга от Киев и турски чехли от естествена кожа властта, атмосферата на снимачната площадка се променя.

Sergey Puskepalis в ролята на Commander. Sergey Radchenko в ролята на Krasavchenko. Vyacheslav Nikolenko в ролята на Woody Guthrie. Замислен доста преди да избухне руско-украинският конфликт, филмът е повествование за младата украинка Людмила Павл.

В e-vestnik. Natella Abeleva-Taganova в ролята на Sonya.

Ilya Prokopiv в ролята на Колесов. Nikita Tarasov в ролята на Boris. Коментарите под статиите са спрени от г.

Битката за Севастопол / Battle of Sevastopol

Vitalii Azhnov в ролята на Boy 3. Навигация Следваща. Irina Demidkina в ролята на head nurse. Svetlana Osadchenko в ролята на Reading Girl. Vladimir Lilitskiy в ролята на Grisha.

Sergey Anashkin в ролята на German soldier. Vitalii Azhnov в ролята на Boy 3. Остава ни само да се надява. Битката за Севастопол. Valeriy Grishko в ролята на General Petrov.

Подобни филми

Ilya Prokopiv в ролята на Колесов. Sergey Anashkin в ролята на German soldier. Valeriy Grishko в ролята на General Petrov. Vladimir Skorik в ролята на Feldman.

Sergey Anashkin в ролята на German soldier? Dmitriy Lalenkov в ролята на Specialist. Anton Sebastian в ролята на American journalist. Petr Savchenkov в ролята на accordionist? Valeriy Grishko в ролята на General Petrov.

Трейлър Битка за Севастопол / Battle of Sevastopol 2015 online

Svetlana Kosolapova в ролята на Anya Filipchuk. Sergey Bondarenko в ролята на Soldier. Yulia Peresild в ролята на Lyudmila Pavlichenko. Svetlana Kosolapova в ролята на Anya Filipchuk.

Военната битката за севастопол целия филм драма Битката за Севастопол е поредният нов и интересен филм за годината, който определено има какво да предложи на милионите зрители. Alexandr Denisenko в ролята на Vadim. Войната е показана със смразяващ реализъм; затова пък гротескни персонажи често внасят оживление в сцените от всекидневието. Gala Reut в ролята на Тетя Сима. Natella Abeleva-Taganova в ролята на Sonya. Ilya Prokopiv в ролята на Колесов.

Подобни филми

Nikita Tarasov в ролята на Boris. Joan Blackham в ролята на Eleanor Roosevelt. Svetlana Osadchenko в ролята на Reading Girl. Ilya Prokopiv в ролята на Колесов.

Gala Reut в ролята на Тетя Сима. Valeriy Grishko в ролята на General Petrov. Войниците тръгвали в битка с нейното име на уста.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Златея
    Dmitriy Lalenkov в ролята на Specialist. Irina Demidkina в ролята на head nurse.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.