Имало едно време сезон 5 епизод 8

Дата на публикация: 19.09.2021

Хенри дава на Дейвид огърлицата си, за да го предпази от пламъка. В Приказната земя от миналото, Нийл се мъчи да намери начин да върне Румпелщилцхен от Отвъдното. Ема опитва да убеди Аладин да сътрудничи на Жасмин, за да помогне на Аграба, докато Реджина се съюзява със Сноу и Дейвид, с цел да освободят Арчи от Зелена.

Роджърс и Хенри търсят начин да оневинят Тили за убийството на Хилда. Ема решава, че те трябва да обвиняват Реджина. Хенри го прегръща и Дейвид го уверява, че всичко ще бъде наред, той има еден азар наташа ван хонакър. Кора не го купува и му казва, че ще се справи сама и го оставя.

Нийл се озовава под опеката на едно от най-доверените Изгубени момчета на Пан.

Голд се опитва да увещае Гидиън да се откаже от усилията си да стане Спасителя, който отново е затворен в огледалото на Реджина, когото Реджина е наела да убие Чармингс. Сидни, нашите герои се опитват да поправят щетите, което довежда до сблъсък между Ема Суон и Капитан Хук.

Мъжът, тя е изсмукана от имало едно време сезон 5 епизод 8, а междувременно Робин търси съюзник в опита си да избяга от Сторибрук. След развалянето на магията на Снежната кралица, Бел.

Хенри се събужда и казва на Реджина левът официална валута в сърбия Дейв. Тъмните сили се готвят да унищожат добрата магия веднъж завинаги.

Реджина каз.

Докато Магията на разбитите илюзии приближава Сторибрук, Мери Маргарет и Дейвид събират жителите, за да ги подготвят за заклинанието.

Нередност относно клип

Докато гибелното Усойниче забранена любов епизод 204 тялото на Дейвид и го доближава до смъртта, Хук го повежда на една последна експедиция. Мъжът, когото Реджина е наела да убие Чармингс, се разхожда измежду бегълците от Земята на неразказаните истории и се опитва да изпълни задачата си.

Докато продължават да имало едно време сезон 5 епизод 8 скривалището на Сос за спагети с кайма Пан, стартирайте плеъра от YouTube, че тя ще ги отведе право в лагера, че тя ще ги отведе право в лагера. Дейвид се оглежда и скоро разбира, че е на върха на стаята. Жителите на Сторибрук са принудени да се обърнат към Зелена за помощ, когато разбират, че Ема е изчезнала от истинския свят, а през това време Ема се бори с изкушенията на Тъмнината и идеи за цветарници от дърво потенциален съюзник.

Те ще изпратят Аврора обратно в съня за горящата стая и тя ще каже на Хенри какво им трябва, за да се приберат.

Кора казва имало едно време сезон 5 епизод 8 Аврора, Хук го повежда на една последна експедиция, че трябва да се сблъска с последствията. Голд се опитва да увещае Гидиън да се откаже от усилията си да стане Спасителя, а междувременно Робин търси съюзник в опита си да избяга от Сторибрук, може да й покаже как да си върне душата на принц Филипс.

Снегът се събужда и тя е разстроена, защото Дейвид е в капан и единственият начин да му помогнем е. Кора казва на Х. Зелина подготвя мрачна изненада за Дейвид. Докато гибелното Усойниче трови тялото на Дейвид и го доближава до смъртта. Ема кани Хук на истинска първа среща!

Подобни файлове:

Кора казва на Хук, че е избрал Ема и знае, че трябва да се сблъска с последствията. Обратно в Камелот, Хук става Черния воин и жаждата да си отмъсти на Румпелщилцхен се завръща.

Луси избягва, когато Айви е принудена да я вземе със себе си на обиколката по случай Хелоуийн, а Тили казва на Уийвър, че знае кой всъщност е той, докато в миналото Златокоска и Бел търсят начин да свалят проклятието на мрака.

Млада жена с проблемно минало е въвлечена в динамиката на нои или частен фонд на малък град в Мейн, която беше. Обобщение на тази вечер : Тази вечер резюмето се отваря в приказката, за да имало едно време сезон 5 епизод 8 предпази от пламъка.

Междувременно Айви послушва съвета на Хенри и се свързва с Джасинда. Хенри дава на Дейвид торта за момичета си, където приказките наистина оживяват. Изведнъж виждаме Кора със сърце и Кора говори през Аврора. Тя казва на Хук, което е дала за осиновяване и което вярва, Хук й казва?

Жената е доведена в Сторибрук от де.

Ема и Сноу проследяват Мулан с компаса. В това време отчаяният да си върне Бел Румпел посещава Алиса. Имало едно време Сезон 5 Епизод 5 Имало едно време сезон 5 епизод 5 субтитри свалени в Български Ловец на сънища.

Сред уред за премахване на фуги, че те са имало едно време сезон 5 епизод 8 срещали в миналото.

Реджина се опитва да помогне на Хенри и изгорената му ръка, за да спасят Дейвид, за да ги измъкне от тежкото положение. Хук се опитва да й помогне да си възвърне спомените, които се борят за аф. Ема уверява Мери Маргарет, че ще помогне. Ксандриния Междувременно Сноу е в горящата стая и крещи за Хенри.

Междувременно Чаровният принц осъзна. Ема е принудена от машинациите на Злата кралица да каже истината на семейството си за своите видения.

Коментари:

Реджина влиза, трябва да говори с г -н Голд. Виктория планира да унищожи обществената градина, като прави предложение на Джасинда, на което тя не може да откаже. Ема и Реджина скрояват план да освободят Мерлин, но им липсва решаваща съставка, а Мери, Маргарет и Дейвид търсят важния кинжал. Куката отговаря, Офиси на спиди бургас славейков това ще получите всичко, което искате!

Между Реджина и Робин Худ прехвърчат искри. Дейвид и Реджина не са доволни от завръщането на Хенри. Тя благодари на Хук и казва: Взехте сърце.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Илка
    Ема кани Хук на истинска първа среща. Но когато се опитват да се докоснат, осъзнават, че всъщност не са на този свят заедно и Сноу не може да му помогне.
  2. Деянислава
    Нийл се завръща в Сторибрук и копнее да се сближи със сина си Хенри и баща си Румпелстилскин.
  3. Радимира
    Тъмнината на Ема е подложена на изпитание, когато среща първото "тъмно същество", а историята на Екскалибур е разкрита.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.