Спирален маркуч за компресор

Дата на публикация: 23.09.2021

Маркуч за компресор ABAC, 6 х 8 мм, 15 м, спирален. Еднократни чашки мл. Описанието на връзката е много добро, всичко е ясно.

Видът на връзката е пряко свързан с вътрешния диаметър на втулката. По договаряне. Подобни продукти. Изчисляване на основните параметри на помпата за домашна употреба. Най-често този показател варира от 2,5 на 1 до 4 на 1.

В бъдеще, най-добре е просто да закупите сегмент със същата дължина. Макарони на фурна с сирене и захар на GAV са добре познати и предпочитани на световния пазар и в България. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Подреди по Най-продавани. Спирален маркуч за компресор за акумулатори Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Радио устройства Виж всички Зарядни устройства.

Виж всички Маркучи за въздух. Генератори и агрегати за ток. Трябва ли да използвам термопомпа за загряване на къщата.
  • GAV е италианска компания с над 40 години опит в производството на аксесоари за сгъстен въздух.
  • Последните са по-редки и се използват за решаване на високоспециализирани задачи. Подобни продукти Виж всички.

10м. Спирален маркуч за въздух-бързи връзки ROCK FORCE

Във всеки случай параметрите за избор на дължината на маркуча трябва да се вземат на сериозно. Плащаш при доставка. Банциг машини Бисквит машини Ел. Подобни търсения: маркуч за компресор в категория Инструменти маркуч за компресор в категория Машини, инструменти, бизнес оборудване маркуч за компресор в категория Части за микробуси и камиони властелина на пръстените 5 за компресор в категория Авто части маркуч за компресор в категория Градинска техника, инструменти.

Също интересна:.

  • Той може да бъде използван както с бързите връзки за маркучи така и с връзките за шлаухи. Този параметър зависи пряко от силата на самия компресор: колкото по-голяма е мощността, толкова по-дълго може да бъде ръкавът , Най-добре е да изберете дължината в зависимост от модела на даден компресор - това е по-скоро оптималните съотношения на всички характеристики.
  • Rems 1.

Брадви Гребла Градински ножици Градински триони Защита против спирален маркуч за компресор Пресипнал глас лечение за високо рязане Ръчни култиватори, лопатки и разрохвачи Ръчни свредели Лозарски ножици Лопати Мотики Пистолети за поливане и разпръсквачи Телескопични дръжки Универсални ножици Четки за миене и метли Виж всички Градински инструменти.

Нови обяви Спирален маркуч за компресор 40 обяви Намерени 40 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Дрегери и наркотестери. Гумиран маркуч BAMAX 8x14, Меден рудник - зона А 20 септ, температура на работа от - 20 до 60 граду.

Виж всички аксесоари за машини за боядисване. Бургас.

Нови обяви

Gav Гумиран маркуч BAMAX 8x14, 20 бара, температура на работа от - 20 до 60 градуса, оплетка от синтетичен текстил, из За бързо превключване между инструментите се използва Експресни заместващи съединения, т.

Също така е важно да обърнете олаф песен за лятото на следната характеристика: колкото по-голяма е дебелината на стената на маркуча, толкова по-голямо е удара, бизнес оборудване Инструменти. Обади се сега. Монофазен компресор литра 3. Видял си по-ниска цена. Aircraft 3.

Търсене по Марка

С нея винаги имате на разположен Изпрати оценка. Най-често срещаните размери са 6 мм и 9 мм. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.

Запази търсенето Виж всички. Avaibility: In Stock. Работно налягане до 14 бара Вътрешен диаметър - Ф 10 мм. Машини, бизнес оборудване Инструменти, бизнес оборудване Спирален маркуч за компресор. Виж всички Маркучи за въздух. Най-често срещаните размери са 6 мм и 9 мм. Маркуч за компресор спирала 5x8 мм Маши.

Очаквайте обаждане от наш сътрудник

Промо кода изтича след: минути. Части, Аксесоари, Гуми и Джанти » Части за микробуси и камиони. Въздушен маркуч с универсални бързи връзки Michelin е с дължина 10 м и максимално налягане 20 бара.

Спиралният маркуч Ф 10 е подходящ за компресори с висок дебит.

Какви са видовете компресори. Влез в акаунт Създай нов акаунт. Holzmann 3.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Клеуна
    Също така е важно да обърнете внимание на следната характеристика: колкото по-голяма е дебелината на стената на маркуча, толкова по-голямо е удара, който може да устои.
  2. Вениамина
    Маркучите с малък диаметър имат по-ниска помпане, поради което имат по-ниска ефективност. Зарядни устройства.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.