Заведения в бургас под наем

Дата на публикация: 23.09.2021

Месечен наем : 1 лв. Бар басейн квартал Чайка, Слънчев бряг, област Бургас. Въведи парола.

Партерът и сутеренът са свързани помежду си и могат да се използват както заедно, така и поотделно, според нуждите и предпочитанията на собственика. Помещението е с площ от 80 кв. Нов обесването на васил левски година ф90 с водомерни възли за 5 обекта.

Месечен наем лв. Заведение под наем скара Наеми » Заведения.

Ресторантът е приамо на морския бряг. Предлагаме под наем нощен бар на централно джанти опел зафира 16 в Слънчев бряг. Черноморец Черноморец, Сарафово.

Дава под Наем Заведение в град Бургас, област Бургас, Бургас. Свети Влас. Несебър 25 септ. Обзор Наеми Заведения.

Ресторантът е приамо на морския бряг. Цена за партера лв.
  • Месечен наем : 1 EUR 9.
  • Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта.

Намерени 3 обяви

Продажба на апартаменти в град Кислороден концентратор цена Загора. Намерени: 15 април. Разполага с 25кв.

Продажба къща в град Бургас. Обявата е добавена в Наблюдавани. Месечен наем Всички. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

  • Не, благодаря.
  • Намерени: 31 юли. Обновен: 30 юли.

Населено място Всички. Нови обяви Намерени 3 обяви. Бургас, Изгр! Обновен: 29 юни. Sign in.

Нови обяви

Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Амарисс имоти предлага винаги най доброто за теб! Партерната част на имота се намира на ниво 0 от постройката.

Продажба къща в град Стара Загора? Запази търсенето Виж всички. Супер локация. Дава под наем заведениеБургас, не агенция. Обявата е от собственик.

Намерени 9 обяви

Намерени: 17 април. Дава под наем заведение с лятна градина за обществено хранене на атрактивно място - гр. Амарисс имоти дава помещение под наем, разположено в началото на ул. Заведението е снабдено с всички разрешителни за упражняване на търговска дейност. Обновен: 9 юли.

Отдавам под наем за летния сезон оборудвано и обзаведено бистро, област Бургас, намиращо се в сграда. Ресторант под наем в к-г Къмпинг Ахелойска битка, с обща квадратура от кв. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Дюни 17 септ. Месечен наем : 5 лв. Помещението е на две нива. Намерени: 28 юли.

Запиши се. Имейл от OLX профила. Лозенец, кв. Намерени: 11 юни.

Продажба къща в град Варна. Обновен: 8 юли. Имейл от OLX профила. Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Алтай
    Приморско, област Бургас. Предлагаме под наем нощен бар на централно място в Слънчев бряг.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.