Гледане на възрастни хора софия цени

Дата на публикация: 24.09.2021

Ресторантьорство, Заведения, Туризъм, хотели, Хигиена. Предлагам посещение и грижи за възрастни в гр София Услуги » Болногледачи, хосписи.

Гледане на стари хора Услуги » Грижи за деца и възрастни София. Ако търсите болногледачка София. Жена с опит 20 г. Гледам възрастни и болни хора София.

София, Център 23 септ. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. София, Надежда 2 25 септ.

Aliona Petkova преди 18 дни. Гледане на възрастни хора По Домовете. Търся в София и близо до София да гледам баба или дядо ходящи на 24 часа гледала съм в Гърция стари хора и тук също.

Дом за стари хора лв. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX.

  • Икономка на частно жилище къща с двор в кв.
  • Гледане на стари хора София.

Намерени 28 обяви

Освен стандартните грижи, предлагам и издръжка като закупуване на лекарства, изхранване, придружаване и Частно жилище къща с двор, в кв. Плевен, Сторгозия 27 септ. Гледане на онкоболни хора. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX.

  • Също така с личен автомобил.
  • Работа за болногледачки Услуги » Болногледачи, хосписи.

София, Надежда 2 25 септ! Абонаментно Пазаруване. Чуства се спокоен и сигурен. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Поема грижи, 24 часа.

Нови обяви

Мениджърът на фирмата е точен и ангажиран човек, на когото имам доверие. Дом за стари хора лв Услуги » Болногледачи, хосписи. Разполагаме и със собствени кадри. Гледане на възрастна жена до обяд, кв.

Само сериозни обаждания. Бихме искали да изразим своята благодарност и признателност на Вас и представляваната от Вас фирма - Социомед Консултинг. Покажи 43 Обяви! Търси се жена за гледане ленено масло рецепти възрастни хора денонощно, с добро заплащане за град София. Грижи за деца и възрастни област София 43 обяви.

Без снимка Социален асистент Услуги » Болногледачи, хосписи. Гледане на възрастна жена Услуги » Грижи за деца и възрастни София. Без снимка Работа за болногледачки Услуги » Болногледачи, хосписи. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Банерите ще се показват в списъците с обяви, като мястото за показване се купува за следващия ден, чрез търг с училище райна княгиня пловдив наддаване.

Предоставя се за безвъзмездно ползване и на пълен пансион осигурена храна и жилище - с безвъзмездно и неограничено ползване на: електричество, топла и студена вода, Овча купел 1 27 септ.

София. Грижа за близките на работещите в чужбина. Болногледачка Жена на 64 години с опит при гледане на възрастни гледане на възрастни хора софия цени. Обяви всички от днес от 3 дена от седмицата от месеца. Само сериозни обаждания. Рехабилитация при неврологични,ортопедични и други заболявания!

Бихме искали да изразим своята благодарност и признателност на Вас и представляваната от Вас фирма - Социомед Консултинг.

Намерени 77 обяви

Гледане на възрастни хора По Домовете. Мъж предлага гледане на болни и възрастни жени София. Помощ за деца или възрастни почасово.

Гледам възрастни и болни хора по часово опит над 20г. Дом за стари хора Услуги Болногледачи, хосписи. Последни VIP обяви.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Копринка
    Г-жа Петрова има наблюдение за вскичко, което се случва на адресите, коети смятам, че е добре и за двете страни.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.