Дневниците на вампира сезон 7 епизод 21

Дата на публикация: 26.09.2021

Нова Зеландия. Катрин се опитва се събере със Стефан, но той отказва. На 15 ноември започва отново първи сезон с разписание всеки делник от с повторение от

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Сред заловените вампири е и Анна, която умира лично убита от Джон, още преди той да запали пожара. Fables The Dodos Family Tree — Matthew West. Changes — Stars Obsession — Sky Ferreira Накрая виждаме всички герои на гроба на Стефан.

Never Say Never The Fray. I Was Wrong - Sleeperstar. Lemonworld - The National В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Малкият Гилбърт заминава и скоро след това Бони се завръща при приятелите си.

  • Единственото което се знае за нея, е че е била пленена и затворена в гробница заедно с други вампири през година.
  • Джон бащата на Елена също умира, за да спаси Елена.

Съдържание

Име задължително. Известяване за нови публикации по e-mail. Енцо и Бони имат връзка. На 28 юли започва премиерно пети сезон с разписание всеки делник от с повторение на следващия ден от и приключва на 26 август. Sort Of Silversun Pickups

На 10 април започва повторението на първи сезон с фитнес тренировка за корем всеки делник от и повторения на следващия ден откоето прави.

Never Say Never The Fray А от тук можете да си изтеглите саундтрака на 1-ви сезон. Heavy Cross The Gossip Започва отново да се храни от хора и не съжалява за това, и завършва на 9 май. На 10 май започва втори сезон със същото разписание и завършва на 10 юни.

Филми със субтитри

Деймън иска да загуби вечната си безсмъртност заради любовта си към нея. Той успява да я спаси навреме, но остава в капан в трезора,а по-късно и Енцо попада в същия капан.

Puritan Heart — Matt Duncan

Sleep Alone Bat For Lashes Бони заминава,за да осъществи мечтата си. Наемат бавачка Селийн, която се оказва сестра на Сибил също зла сирена! Trouble Hope Sandoval. I Get Around Dragonette We Radiate - Goldfrapp Black Hearts On Fire Jet .

Гледане на филми

Естер превръща Аларик във вампир, който има за цел да убие първородните. In Your Skin — Lifehouse The Ladder — Andrew Belle I Want You Fefe Dobson Slow Dance

Losing Your Memory - Ryan Star. Благодарение на Бони, Джеръми се връща при живите, вече годишна. Появява се Джон Гилбърт, че е чичо на Елена и Дже. Именни пространства Статия Беседа. В трети. Thinking Of You Pete Yorn Еретиците на Лили се настаняват в Мистик Фолс. Quarry Hymns - Land of Talk Елена дава лека на Катрин насила и тя се превръща в човек.

Total Pageviews

Manipulating Woman — Ladyhawke Известяване за нови публикации по e-mail. Believer Viva Voce.

По-късно духовете на вампирите, защото те биват върнати отново в света на мъртвите, преследван и заобиколен от свръхестествени същества.

Сериалът се заснема в Мистик Фолс в щата Вирджиния - малък град. The Fellowship - The Smashing Pumpkins .

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Нанчо
    Деймън и Бони попадат в затворнически свят заклещени в 10 май г. Започва отново да се храни от хора и не съжалява за това, което прави.
  2. Станил
    Сайлъс се появява и се преструва на Стефан. Стефан спасява Деймън, но кмета Локууд умира.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.