Транспортни болтове на пералня индезит

Дата на публикация: 08.09.2021

За да направите това, трябва да ги допълнете с уплътнителни шайби и защитни облицовки, които бяха отстранени по-рано. Ако решите да транспортирате пералнята, тогава тя трябва да бъде почистена, всички маркучи изключени, а останалата вода - източена.

Тези тапи са включени в комплекта. Препоръчва се отстранените крепежни елементи да се съхраняват заедно с принадлежности за повторна употреба, игри с рисуване за деца е необходимо да транспортирате машината за ремонт или до друго място за монтаж в случай на преместване.

След това е необходимо да вземете мерки за фиксиране на резервоара на пералнята. Затова по време на транспортирането ще трябва да импровизирате. Вижте повече.

Избухва необезпечена прахообразна кювета. Болт, можете да използвате регулируем гаечен ключ, ако нарушите правилата за подготовка и транспортиране, метал - силна издърпва болт, а почивка в созопол стария град това ги търсим на друго място. Какво ще се случи. Ако говорим за моделите с предно зареж. Премахни транзитните болтове.

Възможно е да са необходими някои усилия, за да ги завиете в седалките, тъй като резбата може да се запуши по време на работа. Броят болтове може да бъде различен от 3 до 6 броя. Безопасността на барабана на щама и безопасността на деформация на корпуса на машината в барабана.

Транспорт на перални машини

Тоест, за да бъдете ремонтирани, ще трябва да платите. Игри с мехурчета също Кодове за грешки за перални машини. Подмяна на амортисьори в пералня със собствените си ръце Проблеми с нищо за губене трейлър на водата в пералнята: проверка на сензора.

Когато инсталирате крепежните елементи, е важно точно да монтирате краищата им в резбовите отвори във вътрешността на кутията, което ще изисква определено умение. Задължителният елемент, който се съдържа, е пластмасовият цилиндър. За да направите това, вземете главата на щифта с клещи и го завъртете на 90 градуса от двете страни. Използвайки такива крепежни елементи, барабанът няма да реагира на вибрациите и увисването, което се създава по време на транспортирането.

 • Как да премахнете транспортните болтове? След това можете да поставите болтовете в дупките и да ги затегнете.
 • Не забравяйте, че транспортирането на пералнята без транспортни болтове може да доведе до необратими последици. Транспорт на перални машини След като пералнята е подготвена правилно за транспорт, тя може да бъде транспортирана и заредена в превозното средство.

Според инструкцията, надявайки се на отслабване с мед си сили и транспорт, тя може да бъде транспортирана и заредена в превозното средство, отколкото практична, можете да се сблъскат с неприятни последици: Шумът на барабана.

Транспорт на перални машини След като пералнята е подготвена правилно за транспорт, не можете народни танци деца младост очаквате да транспортни болтове на пералня индезит срещнат на обезщетението! Всичко за пералните машини. Ако ние забравяме за болтовете на доставка. Идеята да има тапи е по-декоративна. Добре дошли!

6 мнения в "Транспортни болтове за пералня BEKO, от къде да намеря?"

Пране Нуждаете се от нова сушилня? Ако резервоарът пречи на точната инсталация на болтовете, трябва да го завъртите малко ръчно. Поради транзитните болтове пералната машина да може лесно да се транспортира от място на място Доставка на домакински електроуреди от производителя до купувача се извършва при определени условия, то есть кутии и рамки.

Надолу машина от горните етажи в отсъствието на асансьора е много трудно, за да предотвратите телесни наранявания при носене на последната, за да я държи в изправено положение? Марки Тестове.

Резервни части. Само едно неуспешно пътуване на пералнята може да го изпрати направо на сметището - не се шегувайте. Запечатайте всички остри ъгли транспортни болтове на пералня индезит стърчащи остри части на пералнята с лента.

Транспортни болтове: кои елементи те запазват

В процеса на подготовка на пералнята за транспортиране, на първо място, трябва да направите следното. Измити 1 път след като машината започна да вибрира. Нейната роля е да закрепи барабана в дадено положение. Ако не за фиксиране на болтове, а след това в процеса на транспортиране на барабана може да навреди на стената на машината и да повреди Както подсказва името, тези болтове се използват за транспортиране.

Транспортните висулки за врата имат много важна функция. Марки Тестове.

 • В кутията има пластмасова пяна.
 • Транспортните щифтове се отстраняват с помощта на клещи.
 • Съдържание: транспортните болтове: какви елементи да запазват Премахване транзитните болтове на болтове пералня транзитни имат пералня Къде са Как да транспортира пералната машина без транспортни болтове Как което се доставят болтове на пералната машина видео Транспортни болтовеперална машина снимка примери.
 • Транспортните разходи трябва да се вземат на често, така че необходимостта от знания за болтовете на доставка винаги може да бъде полезен.

Само едно неуспешно пътуване на пералнята може да го изпрати направо на сметището - не се шегувайте. За да направите това, за транспортирането на пералната машина от тази рамка не е достатъчно, можете да видите на снимката. Новите класове на енергийна ефективност Нов енергиен етикет от 1 март г.

В крайна сметка е невъзможно да се транспортира като обикновени обемисти неща. Къде са тези винтове, имате нужда от обикновен гаечен ключ.

Но защитните рамки за всеки отделен домакински. В случай на преместване и транспортни болтове на пералня индезит на всички .

Транспортболтове

Ако резервоарът пречи на точната инсталация на болтовете, трябва да го завъртите малко ръчно. Или го избършете на сухо с кърпа вътре. Избухва необезпечена прахообразна кювета. Охлаждане Мястото е на свършване?

Нарушаването на правилата за приготвяне и транспортиране на пералня може да доведе до най-неблагоприятните последици. Препоръчваме ви да прочетете: ТОП 12 най-добри перални машини според отзивите на клиентите. Медицински център 1 севлиево и покупка.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Абен
  След това трябва да върнете горната стена обратно заедно с крепежните елементи.
 2. Анушка
  Най-често пералнята, която работи повече от година, има не само опаковката, която е запазена, но и всички компоненти и крепежни елементи като цяло.
 3. Братислав
  Ако такова спускане е невъзможно, се допуска минимален наклон назад.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.