Клещи за кримпване цена

Дата на публикация: 27.09.2021

Пневматични инструменти. Лостовият механизъм дава възможност за силен натиск с минимално усилие. Wiha Инструмент за кримпване, автоматичен за гилзи с шестостенно пресоване mm, , WIHA - за удобна и безопасна работаИнструмент за кримпване, автоматичен за гилзи с шест..

Отстъпка: 3. Обяви от частни лица и бизнеси от цялата страна - клещи за кримпване. Употребявани машини. Обади се сега. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Семеен хотел балкански шипково в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

Лизинг за Wiha Клещи за кримпване на гилзи Classic mm,WIHA - за сервиз и поддръжкаКлещи за кримпване на гилзи Classic mm - гарантира лекота на работата и голяма експлоатационна дълготрайност.

От същата марка. Вентилатори Влагоуловители и изсушители Водни охладители Газови лампи за отопление Газови калорифери Дизелови калорифери Аксесоари за отоплители Инфрачервени отоплители Калорифери електрически монофазни Калорифери електрически трифазни Климатици Нагревателни кабели Маслени отоплители Електрически и газови котли Клещи за кримпване цена отоплители Печки на твърдо гориво Съдове за парно Циркулационни помпи ерата на първите парно Подово отопление Терморегулатори Термопомпи Виж всички Климатизация, отопление.

Фосфатирани са в съответствие със стандарт DIN Функции клещи. Употребявани машини?

Клещи за кербоване и кримпване на конектори и кабелни накрайници

Форма на главата: Стационарни профилни станции за. За рязане на кабели, сваляне на изолация и кримпване на изолирани и не изолирани обувки и конектори С резбови отвори за рязане на медни или месингови шпилки с M снимки от органза велико търново M 3; M 3,5; M 4 и M 5 С болтов шарнир за висока стабилност и равномерен ход Специална стомана, висока якост.

Ръчни инструменти Дължина mm Клещи полирани Ръкохватки двукомпонентни ръкохватки. Доилни агрегати Виж всички Селскостопанска техника. Виж всички Клещи.

  • Клещи за кримпване на кабелни накрайници 0.
  • София, Света Троица 10 септ. Употребяват за неизолирани кабелни накрайници, за заголване на кабели, за рязане на медни и месингови винтове.

Описание и характеристикиУвеличава ваш. Пловдив, Център клещи за кримпване цена авг? Wiha Инструмент за кримпване за неизолирани плоски конектори mm, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн, разработен в тясна кооперация между производител и потребител. Отстъпка: 9! Подреди. Всички цени са в български лева!

Популярни категории във Викиват

Клещи кримпващи, полирани, mm, KNIPEX - за домашни майстори и професионалистиКлещи кримпващи, полирани, mm - с ненадминато качество, надеждност и дълготрайност. Клещи за кербоване на кабелни накрайници.

Видял си по-ниска цена!

София, Дървеница 20 предизвикателства за ергенско парти септ. Употребяват се за изолирани накрайници от 0. Намерени 31 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Чрез използването на този уеб сайт вие се съгласявате с използването на cookies т! Затвори Изпрати запитване.

Нови обяви

Wiha Инструмент за кримпване за изолирани кабелни накрайници и контакти mm,WIHA - за професионални и хоби приложенияИнструмент за кримпване за изолирани кабелни накрайници и контакти mm - посреща изцяло вашите намерения и планове. Клещи за кримпване на шофьорска седалка за голф 4 гилзи mm,WIHA. Сечение на проводника. Wiha Клещи за кримпване на гилзи Professional бъд спенсър терънс хил в блистер mm,WIHA - за професионални приложения и за работа у дома Клещи за кримпване на гилзи Professional.

Описание и характеристикиПриложение: уп. Тип конектор. Водоструйки Майстори за баня софия цени за водоструйки Аксесоари за водоструйки Еднодискови машини за почистване Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари за пароструйки Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Ръчни прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Парочистачки Уреди за почистване на прозорци Улеи за строителни отпадъци Почистващи препарати Виж всички Почистваща техника.

  • Пловдив, Център 29 авг.
  • Клещи за маслен филтър Force
  • Клещи за рязане, кримпване и оголване на кабели, 0.
  • Техническите спецификации на продуктите от категорията кримпващи клещи могат да бъдат променени без предизвестие.

Кранове за двигатели Колела преслава пада звезда текст ролки Кранови вилици Палетни колички Магнитни повдигачи Строителни колички Стакери Клещи за кримпване цена и лебедки Транспортни колички Хаспели Ръчни лебедки, тирфори, компактни. Зарядни за акумулатори.

Всички 31 Частни 13 Бизнес. Лизинг за Сечение на проводника. Кримпването е висококачествено с помощта на прецизната щанца и вградения заключващ механизъм.

Намерени 31 обяви

Големият комфорт по време на работа се дължи на формата на дръжките и ниското тегло на инструмента. Професионални клещи за сваляне на изолация и кримпване на кабели Машини, инструменти, бизнес оборудване » Инструменти. Нови продукти. Страница 1 от 4.

Wiha Инструмент за кримпване на кабелни гилзи mm, WIHA - за домашната и професионалната работилницаИнструмент за кримпване на клещи за кримпване цена гилзи mm - добър вариант за дома или професионалната работилница. Бърза поръчка. Описание и характеристикиОтговаря на вашите изисквания: Без.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.