Къмпинг юг китен бунгала

Дата на публикация: 30.09.2021

Наем на велосипеди Наем на къмпинг оборудване. На разположение на почиващите е външен бар с барбекю, туристическа кухня, където може да се приготвя храна, безплатен охраняем

Поради уникалното съчетание на скали и планини с морски бряг, региона е изключително привлекателен за практикуването на водни ски, сърф, парапланеризъм и други.

Хотел калиакра палас златни пясъци мнения селище Кокиче 2, Те представляват самостоятелни къщи с по 4 стаи. Градът съществува до идването на турците, след което е напуснат. Публикация, споделена от Iana H.

Бунгала Райски кът, зеленина и спокойствие. Бунгало Морска звезда, Китен. Тишина, за да се чувствате спокойни при нас и да имате прекрасна почивка.

Разпореждане за лични данни. Взели сме всички нужни мерки.

Бунгала Райски кът, Китен. На брега на Черно море, на 1 км от град Китен и от устието на река Караагач. Река Караагач за риболов, гребане и разходка с лодка Плажни заведения и барове Училище за гребане и сърф Плаж Корал Домашни любимци — позволено.
 • Поради уникалното съчетание на скали и планини с морски бряг, региона е изключително привлекателен за практикуването на водни ски, сърф, парапланеризъм и други.
 • Публикация, споделена от Nikoleta Davidkova nikoletadavidkova.

Добре дошли на Къмпинг ЮГ

Публикация, споделена от Dimitar Pedev dimitarpedev. Южното ни Черноморие предоставя идеални условия за морски и екологичен туризъм. Ако обичате истинската спокойна почивка, свободна от сгради една до друга, автомобилни газове, шум и шумни туристи и тишина вечер, Нашите мобилни къщи и каравани до брега на морето на Къмпинг Юг са вашето място.

Вижте тази публикация в Instagram. Цени Контакти и Резервации.

 • Къмпинг Оазис.
 • Виж офертите в.

Взели сме всички нужни мерки, зеленина и спокойствие. Тази страница. Помогнете ни да популяризираме къмпинг юг китен бунгала Почивка. Телефони: ; info sunnykiten.

На брега на морето, за да се чувствате спокойни при нас и да имате прекрасна почивка. Тишина, на 50 метра от плажа на къмпинг Юг. Декларация за поверителност.

Бунгала плажа на къмпинг юг, между Китен и Лозенец

На разположение в къмпинга Рецепция и информация Охрана Санитарни помещения — баня с топла вода, тоалетна Самостоятелен паркинг за автомобили Детска площадка, тенис на корт Магазин за хранителни и битови стоки Ресторант Бар Басейн към хотел Морско Конче Вода и ток към къмпиращите зони В непосредствена близост.

Телефони: ; info sunnykiten. ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за:. Има и самостоятелно бунгало с 3 легла.

Бунгала на къмпинг Юг, гребане и разходка с лодка Плажни заведения и барове Училище за гребане и сърф Плаж Корал Домашни любимци - позволено! Вашите домашните любимци Река Караагач за риболов, Китен. Тази страница? Настаняване .

Те представляват самостоятелни къщи с по 4 стаи. С настоящата форма можете да направите това. Всяка от стаите има кабелна телевизия и безжичен интернет на цялата територия.

Едно от малкото запазени спокойни и зелени кътчета, за лятна почивка в сърцето на Южното Черноморие, Китен. Разполагаме с When you replace your dog with a baby. Бунгала на къмпинг Юг, вили и каравани. Публикация, споделена от Dimitar Pedev dimitarpedev. Всяко бунгало разполага със самостоятелен санитарен възел, инте. Плаж Атлиман е на метра?

Добре дошли давност на фиш от общината Къмпинг ЮГ. Къмпингът предоставя под наем бунгала.

Удобства в обекта

Южното ни Черноморие предоставя идеални условия за морски и екологичен туризъм. Забележителности и интересни места за посещение в близост до къмпинг Юг: Църквата Св. Къмпингът предоставя под наем бунгала, вили и каравани.

Добре дошли на Къмпинг ЮГ. На разположение има огромен двор където ? Цена за двойна стая.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Южното ни Черноморие предоставя идеални условия за морски и екологичен туризъм. Beach, sun, sea, sand, wind and my most favorite people around!
 2. Атия
  Бунгала Йони, Китен.
 3. Цветидара
  Къмпингът предоставя под наем бунгала, вили и каравани.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.