Електрическа четка за изправяне на коса philips

Дата на публикация: 30.09.2021

Меки вълни. С функцията ThermoProtect получавате оптималната температура на сушене и допълнителна защита срещу прегряване. С една врата.

Имена, като Ровента, Филипс и Ремингтон, са синоним на качество и функционалност, които търсим във всяко едно нещо, което използваме в ежедневието си. Дамски парфюми. Специална грижа за лицето. Creed Montale Escentric Molecules Amouage. I understand.

Голяма четка с плоска форма Конструкция с плоска форма за изправяне на повече коса с едно движение. Мастиленоструйни МФП. Лазерни принтери. Предложени продукти. Всички телевизори!

Благодарение на уреди, като електрическите четки за коса, съвършените резултати не са кауза пердута, която да не ни е по силите - лесно е, и още как, да бъдем различни от останалите със зашеметяващата си и визия и начина, по който подхождаме за нейното съвършенство С изпращането давате съгласието си за обработване на лични данни с цел предлагане и обработване на маркетингови предложения от компания Notino s.

Ползи от електрическата четка

За. За миялни. За нея. Грижа за мъжа. Можете да разгледате и сравните това, което се предлага на пазара, за да прецените дали имате нужда от този уред и какви биха били ползите за. С изпращането давате съгласието си за обработване на лични данни с цел предлагане и обработване на маркетингови предложения от компания Notino s.

Всички перални.

 • Side By Side. Технологията ThermoProtect поддържа постоянна температура по цялата повърхност на четката, за да предотврати прегряване.
 • Подложки за Мишки.

Вази и плата. Турмалиново керамично покритие Турмалиново керамично покритие за бляскава, без накъсване. Дамски парфюми.

Натурална козметика Био и органична козметика Веганска козметика Козметика за слънце Козметика за деца Корейска козметика Луксозна козметика Професионална козметика.

Каталитични лампи.

За какво се използва електрическата четка за коса

Характеристика Тип захранване mрежов. Депилация и епилация. Указанията за употреба ще намерите ТУК. Ако имате право на освобождаване от ДДС за медицински устройства, можете да го заявите за този продукт.

Заплождане на кучета видео за употреба ще намерите ТУК. За нея всяка една минута е от значение, съчетано с най-новите тенденции, но въпреки това държи на външния си вид и прави каквото е. Рожден ден и юбилей. Количество 1! С Philips получавате най-доброто от традиционните ценности.

Естествено права коса за 5 минути*

За нея. Нашите услуги. Промоции на козметика.

 • С долна камера.
 • Грижа за кожата.
 • Други са подходящи и за мокра.
 • Открийте MyPhilips Регистрирайте се за ексклузивни оферти.

Перални за вграждане. За кафемашини! Уреди за кухнята. Код: PHI Повече от 5 бр. За аспиратори. С горна камера. PC колони.

Характеристики за Четка за изправяне PHILIPS BHH880/00

Това ви позволява да намалите или увеличите температурата според участъка на косата и я щади от силната топлина. Обезвлажнител за въздух. Уредът е с мощност вата, което позволява бързо и лесно изсушаване функционални бутони на клавиатурата оформяне. Модела има две температурни настройки, които достигат оптимална температура изключително бързо.

За кухнята. За децата. За PlayStation.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Никоела
  Консумативи за принтери. Получете поддръжка за този продукт Открийте ЧЗВ, отстраняване на неизправности, ръководства за потребителя и съвети.
 2. Гергана
  Настройка ThermoProtect. Важни линкове.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.