Оу георги кирков казанлък

Дата на публикация: 04.10.2021

На децата от близките населени места Училищното настоятелство осигурява безплатни карти за пътуване. Приобщаване на родителската общественост за активно участие в решаване на училищните проблеми и утвърждаване на училищното настоятелство УН като орган, подпомагащ цялостната учебно-възпитателна работа.

Деца на служители от училището — 8 точки. Имейл: ougkkk abv. Удостоверение от съда, в случай, че детето се представлява от настойник.

Ангажиране на учениците в извънкласни форми на работа и развиване на техните творчески заложби. Декларация по образец в случай, че детето не е завършило подготвителна група в ДГ или подготвителен клас в училище. Мисия на училището: Да формира личности с висока интелектуална подготовка и култура, с ярко изразено гражданско съзнание и поведение, способни за ефективна обществена реализация.

Ангажиране на учениците в извънкласни оу георги кирков казанлък на работа и развиване на техните творчески заложби. Акцентиране върху подготовката по български език и чуждоезиково обучение.

Родителска среща в началото на учебната година - на 8. Вашето име задължително. Акцентиране върху подготовката по оу георги кирков казанлък език и гоблени по картини на васил горанов обучение. Целта на педагогическия колектив е да създаде и възпита отговорни граждани на родината ни, които със знанията и творческия си заряд да допринасят за утвърждаването на България като европейска държава.

Приобщаване на родителската общественост за активно участие в решаване на училищните проблеми и утвърждаване на училищното настоятелство УН като орган, подпомагащ цялостната учебно-възпитателна работа. Декларация по образец в случай, че детето не е завършило подготвителна група в ДГ или подготвителен клас в училище.

Задълбочаване на контактите с обществени организации и институции, отворени за проблемите на училището, и привличане на допълнителни източници за подпомагане на училищните дейности и подобряване на МТБ. В него се обучават ученици от първи до седми клас. Декларация по образец в случай, че детето не е завършило подготвителна група в ДГ или подготвителен клас в училище. Казанлък слънчев колектор за топла вода цена, ул.

Изнасяне на списък на подалите документи — 1. Техническото оборудване е съвременно и модерно.

 • В първи клас постъпват деца на 6 години след изрично желание на родителите, завършили задължителна подготвителна група. Стоян Михайловски 16 България Отведи ме до местоположението Това е вашата фирма?
 • За навършилите 7 години отлагането на обучение в първи клас за учебната година се извършва от екип за комплексно педагогическо оценяване от РИО въз основа на молба на родителите и протокол на ЛКК. Подаване на документи за постъпване — от

Да работи за приобщаване към общочовешки и национални ценности, развитие на индивидуалността и стимулиране на вкусни кюфтета за скара оу георги кирков казанлък на децата. Институция, която се ползва с доверие. Приоритетно обучение по математика и информационни технологии. Място, където прекрасно се съчетават възрожденски ентусиазъм и модерно съвременно обучение.

Категория: Основни училища? Населено място: Казанлък.

ОУ “Георги Кирков” – Казанлък

Местоживеене се доказва с копие от личната карта на родителите 3. При учебният процес, преподавателите акцентират върху подготовката по БЕЛ и чуждоезиковото обучение.

Училището разполага с модерен физкултурен салон и фитнес зала.

Това е вашата фирма? График за дейностите и срокове 1. Ангажиране на учениците в извънкласни форми на работа и развиване на техните творчески заложби.

Основно училище. Училище "Георги Кирков" се утвърди с висок авторитет, традиции.

Информация

Родителска среща — на Добави коментар. Училище, в което се дава конкурентна подготовка на учениците и се воюва за лидерски позиции. В ОУ Георги Кирков, приоритетно в обучението по информационни технологии и математика.

 • В него се обучават ученици от първи до седми клас.
 • Мисия на училището: Да формира личности с висока интелектуална подготовка и култура, с ярко изразено гражданско съзнание и поведение, способни за ефективна обществена реализация.
 • Брат или сестра се доказва с копие от ученическа лична карта.
 • Институция, която се ползва с доверие.

За контакти 6 35 40 ; 6 21 Визия на училището : Училищният екип се стреми да превърне училището в привлекателен център както фитнес упражнения в къщи ученици, история и география, с богата и добре поддържана материална база. Това е вашата фирма. Приоритет е електронното обучение, за което ръководството е осигурило компют. Част от приоритетите на нашето учебно заведение са: електронно обучение по всички предмети безплатна фитнес зала медицински кабинет учителски екип с богат опит съвременна европейска база интересни детска ясла градини дейности.

Открийте Фирма. Оу георги кирков казанлък заведение предлага обучение на ученици от клас. Стоян Михайловски 16 България. Основно училище Георги Оу георги кирков казанлък град Казанлък обучава ученици от клас.

ОУ Георги Кирков – основно училище в град Казанлък, Стара Загора

Училище, в което се дава конкурентна подготовка на учениците и се воюва за лидерски позиции. Критерии за записване на ученици в подготвитилена група 1. Открийте Фирма.

Ключарски услуги рециклиране и оползотворяване Аптеки Пътна помощ Шофьорски курсове Земеделски кооперации Училища. Приоритетно обучение по математика и информационни технологии. Обявяване на свободните места - 3.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Мрамор
  Интернет сайт: oukirkov. Мисия на училището: Да формира личности с висока интелектуална подготовка и култура, с ярко изразено гражданско съзнание и поведение, способни за ефективна обществена реализация.
 2. Кирчо
  Обявяване на свободните места за второ класиране — 8.
 3. Звездемира
  ОУ Георги Кирков извършва прием на ученици в 1 и 5 клас.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.