Конна база тракиец цени

Дата на публикация: 04.10.2021

Имате ли оферта с включени закуска и вечеря? Наистина напревено с вкус и акъл.

Показване на картата. Относно Бутиков комплекс Тракиец Посреща гости от Booking. Влезте в профила си ИЛИ. Персонала е на ниво - любезни и позитивно настроени хора. Студио - Представлява едно по-голямо помещение от стаята лукс, състой се от хол с кът за сядане с двоен разтегателен диван и спалня.

Прочетох, че магазин за играчки онлайн в басейна не е минерална, колко градуса е в детския басейн и дали е подходяща за деца на 4год.

Влизане в Екстранет. Дата на ние нашите и кучета. Конна езда Допълнителна такса. Ексклузивното предложение включва всички най-важни компоненти на истинската ваканция - специални намаления от цените на нощувките, изненади и комплименти от името на комплекса. Какъв тип стая мога конна база тракиец цени резервирам в Бутиков комплекс Тракиец.

В противен случай Vipoferta.

Избор на език

За двама възрастни с две деца може да предложим настаняване в студио или апартамент. Страхотни сте! Тераса за слънчеви бани. Ако менюто в ресторанта е малко по-разчупено - разнообразно и по-евтино, хората ще вечерят в ресторанта, но не можем да си позволим - примерно Той е около 10кг. Специални диетични менюта по заявка. Баните 1 .

Бутиков комплекс Тракиец популярно място ли е за семейства. Бизнес удобства. Страхотен персонал. Прочетох, че водата в басейна не е минерална. В този хотел се приемат карти.

Добре дошли в комплекс „Тракиец“

Спа и релакс. Превъзходен комплекс! Изпратете въпроса си до мястото за настаняване по-долу.

Хотелът е идеално място за почитателите на спокойствието, невероятно обслужване. Следните опции за паркиране са налични за гостите, далеч от градската суета! Плодове Допълнителна такса. Останахме много очаровани. Полина Друмева Комплексът е направен с много стил и вкус!

Релакс за всеки

Времето за настаняване в Бутиков комплекс Тракиец е ота за напускане — до Отлична обстановка. Конната база разполага с открит и закрит манеж, което дава възможност за целогодишна езда. Полезно Неполезно Вие сметнахте този отговор за полезен Вие сметнахте този отговор за неполезен.

  • Здравейте, в цената на нощувката ни е включена само закуска.
  • Прочетете повече относно възможните ограничения за пътуване, преди да заминете.
  • Всичко това е събрано на едно място, в сърцето на Тракия, на 25 километра от Пловдив.
  • Магазин за сувенири и подаръци.

Благодаря за приятното изкарване. България Хотели Апартаменти. Без резервация няма отзив. Прекрасна обстановка, невероятно обслужване. Учтив персонал и много удобства за гостите. Стая за трима. Може да е малко по-разнообразна закуската. Настаняване От часа.

Моля, въведете своя ПИН код. Стаи за непушачи. Един оазис, издигнат сред полето, облагороден с дървета. Здравейте, Благодарим Ви за интереса към Комплекс Тракиец!

Само така. Последвайте ни в Instagram. Любезен персонал, водата в басейните беше чис.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.