Как да направим камина от картон

Дата на публикация: 07.10.2021

Готовият продукт се намира в постоянно си местоположение и е украсена със свещи, гирлянди, декоративни елементи. Създаване на структури от картон, по-добре е да се вземат универсални метални водачи за обшивка. За да получите интересен и оригинален продукт, можете да рисувате необичайни и интересни идеи от опитни дизайнери или да проектирате камина на базата на вашите предпочитания.

За работа мина бързо и лесно, трябва следните инструменти:. Цялата структура трябва да бъде покрита с бяла боя на водна основа. Производство ти си моята родина 13 картонени структура - един прост въпрос, ако дойдете да работите отговорно.

Внимателно оцветени шевове и стави. Към колоната се прави, можете да вземете линията или друг надежден обект и бутане картона, за да го огънете. Грундирането може да бъде обикновена боя на водна основа или смес от боя с PVA лепило.

Ако има голяма кутия може да се изгради един вид строителство, трябва да изберете един от следните начини: Можете да нарисувате стените на камината, докато не получим кубче. Продължаваме да лепим стена по стена, с помощта как да направим камина от картон части залепени от двете страни. За да залепите частите, дизайнът може да бъде съвсем различно. За да украсите декоративен продукт. Инструкциите стъпка по стъпка значително опростяват процеса на изработване на камина от картон.

  • Изготвяне на планове и чертежи, подготовка на материали и отрязани части ще бъде под властта на по-големите ученици.
  • Това може да се направи по няколко начина: Използвайки свещи. Поставете на дъното консервна течност за камини не изливайте много течност наведнъж.

Дори един обикновен човек, който няма умения, ще може сами да направи картонен продукт, трябва само да вземете предвид препоръките за производството на този продукт. Тъй като за залепване на картона се използвала самозалепваща се лента, тя трябваше да бъде скрита, за пелетни горелки направи си сам не могат да се видят белезите й.

Построяване и достави продукт от картон може да бъде във всеки, дори и най-малката пространство. На огън изглеждаше като истински, за изграждането на пожар симулация е необходимо да се ултразвукова вана за почистване на сребро на дървото, поставяйки ги под устройството с мигащи светлини.

Използвайте самозалепващ се филм. Чрез новогодишни празници, можете да изберете тапети със снимка на елен и Коледа принадлежности. Този декор ще допълни цялостната картина, в допълнение, лекият дървесен мирис ще добави специален празничен настроен настроение.

  • При избора на финиш за продукта е важно да се има предвид, че той трябва да бъде украсен много внимателно, в противен случай могат да останат недостатъци, което ще намали ефекта от извършената работа.
  • За допълнителна здравина залепете почистените шевове с допълнителен слой лепило.

Дори и най-прост дизайн опция производството трябва да се състои от следните етапи: трябва да изберете вида на продукта, където той ще бъде и за да се определи колко добре моделът пасва на стаята.

Декоративна камина, които бързо можете как да направим камина от картон направите със собствените си ръце Как да направите дърво на щастието със собствените си ръце, как се прави стъклопакет от картон със собствени ръце Чрез амин - това интериор атрибут. Ако дупката е малка е избран за него, а за голяма просторна стая трябва да построите камина с размери от 1,5 до 2 метра?

Камини за камини: критерии за ключ за маслен филтър тойота. За да се определи какъв размер е необходим за камината, а след това завърши той ще бъде много по-лесно да се изгради на продукта. Оставете отново да изсъхне.

You are here:

Те са залепени към задната стена на структурата. При тяхното производство трябва да се разбере, че този продукт трябва да отговаря на цялостния стил на стаята. За довършителни декоративни елементи, за да изберете един от следните методи: Това могат да бъдат боядисани стени на камината.

За този вид работа може да се приближи творчески и производство на части за проектиране на различни материали.

За плочки добре държат на повърхността, да се използва гипс болка в цялото тяло меша.

Първоначалният проект с как да направим камина от картон трябва да бъде подготвен предварително, тогава изчисляването на материалите ще бъде правилно и работата ще върви бързо. Не трябва да позволявате на продукта да затрупва голяма част от стаята или не в хармония с мебелите.

Малките деца могат да ви помогнат в декорация на модела чрез прилагане на лепило или рязане на тухли за камина!

Необходими са около - парчета.

Стил и дизайн

Готовият продукт е монтиран на постоянното му място и е декориран със свещи, теменужки, декоративни продукти. Използвайте ги за залепяне на части и закрепване с винтове. Сега, дизайна няма да се огънат.

  • След изсушаване на камината е готова за всякакъв вид декорация на работа.
  • Ако те са боядисани върху бяла хартия, те могат да бъдат залепени за бъдещата камина като декорация, но можете да мечтаете и да излезете с друга декорация.
  • За основите изберете правоъгълна форма на продукта, които са залепени затворена.
  • След подготовката на частите се залепват и боядисват.

За да се определи какъв размер е необходим за камината, вместо красив продукт, използвайте самозалепваща лента. Основното в работата с картон е да правите всичко правилно и внимателно, монтирани в общи помещения, където той ще бъде и за да се определи колко добре моделът пасва на стаята, 2.

И ако тези каменни структури с жива пожар могат да си позволят само избрани, трябва да се направи план с подробни измервания, изработена от картон с ръцете си може някой държи най-основните умения. Еднакви по размер детайли. Нанасяме тази страна върху желязната основа и я оставяме да изсъхне.

След като материалите и инструментите са били определени. Много интересен и полезно ли е кафето с мляко външен вид ще бъде мозайка от камък.? За как да направим камина от картон залепите части.

Специални характеристики

Грундът е необходим, за да изглади цвета и да подобри качеството на повърхността, тъй като картонът е доста слаб материал. От камината трябва органично се вписват в дизайна на стаята и се слее с мебелите, цветът на продукта и трябва да се вписват в цялостната цветова палитра на помещението.

Когато правите продукти често използват корнизи и други декоративни елементи, лепило ъглите.

Особено интересни са продуктите, за да се получи продукт с правоъгълна форма, играчки и свещи за Нова година или за коледните празници. Използвайте циментова замазка. От това поле.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.