Добър детски психолог във варна

Дата на публикация: 07.10.2021

Училище за Психология. За пръв път срещнах Руми когато трябваше да заведа дъщеря си на среща с детски психолог, преди постъпването и в детска ясла.

Казах си ще рискувам и рискувах. Извършвам психологично консултиране под супервизия на деца, юноши, възрастни и семейства. Интересувам се от израстването на човека и развитието на способностите му, за които знам, че са безгранични. Boryana психолог - 0. Давам обратна връзка на родителите, задавам допълнителни въпроси, предлагам семеен план за работа и честота на сесии. Завършила съм Психотерапия и Хипноза в Лондон и от 17 год практикувам по целият свят.

Все си мислех, че мога да се справя сам с проблема. Пси Консулт психолог - 0. Рая Стефанова - Клиничен Психолог психолог Варна. Наемете най-добър психолози в Варна 1. Психологично Консултиране психолог - 0. Политика за защита на личните данни.

Краткосрочна Психотерапия.

Psy Sense психолог Варна. Интересувам се от израстването на човека и развитието на способностите му, за които знам, че са безгранични.
  • Консултиране по проблем — екзистенциални проблеми и такива в общуването.
  • But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience. Psychotherapy in English.

Психотерапевтични методи, с които работи Сова:

Семейна Психотерапия. Психотерапия и психологическо консултиране на деца възрастни и двойки, обучения на специалисти в помощните професии Покажи още. Покажи още. Работя с възрастни и юноши по преодоляване на затруднения в сложни житейски ситуации - песента на живота 10 бг разстройства, депресивни състояния, злоупотреба и зависимост пристрастяванепроблеми в отношенията, хронична болка и умора и др.

Говорихме за основните психологически потребности на децата, отговаря ли психомоторното развитие за възрастта на детето. Фирмен Психолог. Г-жа Боева ни посъветва да сме упорити в отстояването на мерките, които ни препоръча и ни гарантираше, че до 10 дни проблемът ще бъде решен.

Работи с възрастни клиенти и извършва: - прилагане на специализирани психологични техники за помощ при преодоляване на емоционални травми, че до добър детски психолог във варна дни проблемът ще бъде р. Елена Петровска е психолог-консултант във Варна. Г-жа Боева ни посъветва да сме упорити в отстояването на мерки. Психолог - Надежда Психотерапевт психолог Варна. Допълнителни услуги:. Б. Елена Петровска психолог Варна.

Терапия за Двойки.

Детски психолог. Невероятен специалист! Останах очарована от приятелското отношение, с което ме посрещна, от непринудения и в същото време много полезен разговор, който проведохме, насоките, които ми предложи за справяне в различни ситуации с детето.

Онлайн консултации. Осъзнатото общуване е силен инструмент за промяната към по-добър и изпълнен със смисъл живот. Сдружение Грижа За Теб психолог - 0.

Психолог Галина Тодорова - Варна психолог Варна.

Благодаря ти, Галина! Точна рецепта за родителство няма, но с помощта на професионалист, какъвто срещнах в нейно лице, се опитвам да науча повече за особеностите на развитието и потребностите на детето, да намеря най-доброто решение и подход към своето дете.

Услуги, близо до Вас. Защо успяхме?

  • Петър Петров, Психолог, Психотерапевт психолог Варна.
  • Извършвам психодиагностика чрез методиката ТАТ - Тематично аперцептивен тест, изследващ базисни нагласи и убеждения, интелектуална,емоционална и социална компетентост, комуникативни умения, дисфункционални вярвания, ирационални страхове, защитни механизми, поведенчески модели и копинг-стратегии, неотработени травматични фиксации и пр.
  • Точна рецепта за родителство няма, но с помощта на професионалист, какъвто срещнах в нейно лице, се опитвам да науча повече за особеностите на развитието и потребностите на детето, да намеря най-доброто решение и подход към своето дете.
  • ЦПСИ Варна развива своята дейност от 10г, в областта на личното, семейно, детско консултиране.

В Психологичен център S. Позитивни Психотерапия? Close Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Добър детски психолог във варна бих го потърсила ако имам нужда.

Г-жа Боева ни посъветва да сме упорити в отстояването на мерките, че до 10 дни проблемът ще бъде решен. Вход Регистрация Присъединете се като професионалист Търси. Помощен център.

Помощен център. Индивидуални консултации: психолог Галина Тодорова. Психологическо консултиране,техники и подходи за корекция на поведение,семейно консултиране ,организационна психология Покажи още.

Направено от в Париж. Възможно е и онлайн консултиране чрез скайп сесии. Център За Личностно Развитие Velikova!

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.