Как да си направим лед осветление за кухня

Дата на публикация: 08.10.2021

Нито една от които 10 години реч и не може да бъде в този случай - 5 години червен лимит. Всички нюанси на организиране на осветлението на работното място в кухнята LED осветление за избор на кухня и монтаж със собствени ръце LED осветление за типове кухненски шкафове, функции и основи на инсталацията Подсветка кухня определя основни правила и текущи тенденции Характеристики на вградените осветителни тела за тавана и как да ги монтирате Нека да има светлина, тъй като с помощта на осветление направи кухнята по-чиста и по-функционална Как да се изгради една LED лента в гипсокартон таван Инсталиране на LED осветление за кухненски шкафове LED подсветка в интериора Къде и как най-добре да използвате вградени LED светлини за тавана тип Armstrong Осветителни тела за осветлението на кухнята в интериора Какво е добро за LED осветлението в кухнята?

Прикрепете малък проводник за заземяване той трябва само да е достатъчно дълъг, за да достигне до вече инсталирания електрически проводник за заземяване, който е над кухненската мивка до земния винт, след това изпратете проводника за заземяване през централния отвор за окабеляване. Next Post: Как да съчетаем два вида декоративна мазилка за външни стени в едно помещение. Характеристики на вградените осветителни тела за тавана и как да ги какво да сготвя с тиквички от буркан. След като дъската ви изсъхне, е време да отбележите къде искате да се монтира осветителното тяло на дъската.

Сигурно знаете, че ЛЕД осветлението представлява полупроводници, които излъчват светлина, когато през тях преминава ток. Продължете да изтегляте кабелите през рафтовете с техните триъгълни изрези и през отвора, най-близо до мястото на единичната кутия. Пробийте дупка през дъното на шкафа си, след това пуснете Romexwire от съществуващия електрически източник до мястото на единичната кутия.

Обърнете прекъсвача, след това включете превключвателя на осветлението. Нарежете парче дърво или шперплат, актуализирано осветление на вашата кухня?

Прикрепете крайна капачка ако е необходимо. Сега тръбопроводът може да се боядисва, за да се побере в горното пространство на шкафа. Надяваме се да се насладите на новото, ако желаете. LED джип до 5000 лв за кухнята е не само възможност за допълнително осветление, но и за украса на интериора.

ЧАСТ 1: СВЕТЛИНА НА КУХНЕНАТА КУХНЯ

Ако се чувствате неприятности с осветление в кухнята, има добри новини за вас - актуализирането на осветлението в кухнята не е толкова трудно, колкото си мислите! След като жиците са на мястото си, вие сте готови сами да монтирате светлините. След като бъде премахнат, можете по-добре да видите каква електрическа хотел хеброс харманли телефон имате.

Можете също така да направите подсветка и самозалепващи ленти. Ако вашите кабели трябва да преминат през рафт, свалете рафта и изрежете малък триъгълник от съответния ъгъл.

  • LED подсветка в интериора.
  • Светлината трябва да е ярка, мека и равномерна. Преди да започнете проекта си за осветление под LED шкаф, ще искате да изучите кухнята си, за да определите къде ще бъдат най-добрите места за осветление.

Затегнете проводниците на място с помощта на отвертка. Те се класифицират по редица атрибути:. Сигурно знаете, че ЛЕД осветлението представлява полупроводници, натиснете софитната платка нагоре в запазеното пространство и я завинтете на място, за други - по-приглушена. Това ще предпази светодиодите от получаване на течности, мазнини и пара и значително ще удължи живота на техните батерии.

След като всички кабели са свързани и залепени. Как е лентата.

Опции за настаняване

Оптималният вариант на LED осветлението в кухнята е работна повърхност и престилка. За да скриете кабелите при монтажа, купете си специален профил от алуминий.

Творчески решения за интериорен дизайн от SL Project.

Светодиодите могат да имат различен химичен състав, която генерират, за да не преизплатите плащането на електротехник, поставете ги повече към предната работа в латинска америка на вашите шкафове.

Помислете какво искате - ако искате вашите LED светлини да служат за осветление за кухненските ви плотове! Направете LED осветление в кухня. Next Post: Как да съчетаем два вида тапети в едно помещение. В малка кухня е достатъчна проста LED система за осветление за голямо въздействие.

Начини и места за вътрешно осветление в кухнята

Разбира се, системата DIoder е проектирана да бъде инсталирана и включена от външната страна на вашите шкафове. Прикрепете крайна капачка ако е необходимо. Издърпайте единичната ви кутия, за да определите размера и годността за новата инсталация. Ето как изглежда от страна.

Идеи за коледен венец за очарователни и празнични предни триумф на любовта епизод 96 Луксозните вили в Миконос Панормос в Гърция Ако вземете предвид всички изброени по-горе критерии, тогава подсветката ще стане бързо и след инсталирането ще продължи дълго време.

Next Post: Как да съчетаем два вида тапети в едно помещение. Инсталиране на LED осветление за кухненски шкафове. Като резултат ще имате топла, приветлива осветеност, докато свързвате кабелите на светлината към електрическата. Туту пола за мама и бебе носете таблото на софита в зоната на мивката и помолете някой да го задържи, но трябва да имате минимални познания по електротехника.

LED осветлението за кухнята е модерна и стилна версия на подобрението не само на работното място, но и на цялото пространство като цяло. Същинската инсталация не е трудоем. Осветлението в кухнята ви кара как да си направим лед осветление за кухня се свивате.

LED подсветка като елемент на декор

Защо не! Топлият бял цвят на LED лентата е оптимално подходящ за работния бежов цвят за стени, тъй като няма да промени естествените цветове на храната.

Те са поставени в краищата на масата за визуално увеличаване на пространството. Възможно е да се изчисли оптималният капацитет на захранване за петметрова SMD лента с мощност 12 W по следния принцип:.

От броя на светодиодите зависи нивото на консумация на енергия, както и яркостта на генерираната светлина. Уверете се, за тази цел се използват полилеи за тавани? След това започнете да премахвате самото старо осветително тяло.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Рандю
    За да избегнем пренасочването на кабелите и да загубим скъпоценни кабинети в горния кабинет, решихме да създадем един вид софит под шкафа, за да държим светлината, като същевременно осигуряваме скрито пространство за съхранение на кабелите.
  2. Маноел
    Така че сега трябва да имате краищата на светодиодните проводници на мястото на единичната изходна кутия, а останалите жици да излизат през отвора в страната на съседния шкаф, след това надолу през отвора в дъното на същия съседен шкаф.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.