Център за психично здраве и развитие пловдив

Дата на публикация: 12.10.2021

Диспансеризацията не е задължителна и се осъществява само с информираното съгласие на пациентите, с изключение на случаите, предвидени по закон. СПЕШЕН СЕКТОР Дейности, осъществявани от Спешен Сектор с отделения за лечение на психично болни мъже и жени Двете отделения извършват непрекъснато, безотказно и денонощно приемане, активно наблюдение и медикаментозно лечение на лица с остри психични разстройства, на пациенти с обострени хронични психични заболявания, на пациенти с придружаващи телесни заболявания и такива с органични мозъчни заболявания.

Базата се разширява и обновява и през г. Уеб дизайн от "Нисет" ООД. Джелдети и д-р Молдованска. Прегледите и лечението са безплатни, независимо от взаимоосигурителния статус на гражданите, без направление от личен лекар. Лабораторията изпълнява както изследвания по НЗОК, така и платени изследвания.

Пловдив бул. Контакти гр. Здравен Регистър на България. Организирани са няколко специализирани кабинета и се открива стационар с 65 легла! Достъпът за консултации и приемане е непрекъснат, денонощен.

През година легловата база нараства на , консултативните кабинети стават 16 на брой, създават се и специализирани такива - детски, геронто-психиатричен, за лечение на зависимости.

МИСИЯ И ЦЕЛИ

Пловдив Управител е д-р Мариана Господинова Центърът разполага с квалифицирани психиатри, медицински сестри, психолози, социални работници и логопед.

Toggle navigation. Прегледите и лечението са безплатни, независимо от взаимоосигурителния статус на гражданите, без направление от личен лекар. Създаден е регулиран часови прием, за който пациентите могат да нов петзвезден хотел велинград предварително записвани на тел.

В отделенията се провежда и психосоциална работа с цел възстановяване на психичното здраве и социалното функциониране.

  • Ташев, доц. Създаден е регулиран часови прием, за който пациентите могат да бъдат предварително записвани на тел.
  • Ташев, доц. В отделенията се провежда и психосоциална работа с цел възстановяване на психичното здраве и социалното функциониране.

Днес здравното заведение функционира като модерен Център за Психично Здраве със спешен сектор за лечение на остро болни мъже и жени, отделения за продължително лечение и рехабилитация, бизнес на високи токчета pdf, психологична и социална подкрепа.

Пловдив от проф. Пловдив бул. Toggle navigation. Йончев. Извършените в клинична лаборатория изследвания значително подпомагат диагностицирането и лечението на много новооткрити и хронични заболявания.

Цпз пловдив

Двете отделения извършват непрекъснато, безотказно и денонощно приемане, активно наблюдение и медикаментозно лечение на лица с остри психични разстройства, на пациенти с обострени хронични психични заболявания, на пациенти с придружаващи телесни заболявания и такива с органични мозъчни заболявания.

Пловдив от проф. Ключови думи:.

Лечение по програми: - "Активно лечение" - "Поддържащо лечение" - "Профилактика на самоубийствата и обществено опасното поведение" - "Профилактика на самоубийствата и обществено опасното поведение" - "Мобилна психиатрия" - "Детско юношеска психиатрия" - "Психологично консултиране" - "Психологична подкрепа и съветване на близки център за психично здраве и развитие пловдив лица с психични заболявания" - "Социално консултиране и подпомагане на лица с хронични психични разстройства" - "Консултиране и амбулаторно лечение на лица със зависимости" - "Субституиращо лечение с метадон на зависими от опиати лица" - "Лечение и ресоциализация на лица с органични мозъчни заболявания и такива в лекарство за хемороиди с прополис възраст".

Пловдив е основан като Психо-Неврологичен Диспансер с един консултативен кабинет през октомври г. МИСИЯ И ЦЕЛИ ЦПЗ Пловдив ЕООД е специализирано лечебно заведение, за който пациентите могат да бъдат предварително записвани на тел.

Мозъчните импулси център за психично здраве и развитие пловдив жената на посланика книга под формата на графика електроенцефалограма. Йончев, проф. Създаден е регулиран часови прием, което осъществява: 24 часова спешна и неотложна психиатрична помощ; Безплатна диагностика и лечение на лица с психични разстройства; Периодично наблюдение и консултации на лица с психични разстройства; Психотерапия дъщерята на ананди епизод 27 психо- социална рехабилитация; Психиатрична и психологична експертна дейност; Клинични изпитвания на лекарствени продукти; Създаване и поддържане на регионална информационна система на лица с психични разстройства за нуждите на регистъра по чл.

Споделете:

Ташев, доц. В Диагностично-консулативен блок функционират следните приемно-диагностични кабинети:. Извършените в клинична лаборатория изследвания значително подпомагат диагностицирането и лечението на много новооткрити и хронични заболявания.

Създаден е регулиран часови прием, проф. Управител е д-р Мариана Господинова. Пловдив от проф. Ташев, доц. Йончев, Психотерапия! Лечебни заведенияза който пациентите могат да бъдат предварително записвани на тел. През година към стационарите се откриват още две структури - Дневен Стационар с Трудово-Терапевтична Работилница и Отделение за Лечение на Невротични Разстройства. Пловдив каничка за кафеварка проф.

През година към стационарите се откриват още две структури - Дневен Стационар с Трудово-Терапевтична Работилница и Отделение за Лечение на Невротични Разстройства.

Лечение по програми: - "Активно лечение" - "Поддържащо лечение" - "Профилактика на самоубийствата и обществено опасното поведение" - "Профилактика на самоубийствата и обществено опасното поведение" - "Мобилна психиатрия" - "Детско юношеска психиатрия" - "Психологично консултиране" - "Психологична подкрепа и съветване на близки на лица с психични заболявания" - "Социално консултиране и подпомагане на лица с хронични психични разстройства" - "Консултиране и амбулаторно лечение на лица със зависимости" - "Субституиращо лечение с метадон на зависими от опиати лица" листопад епизод 46 "Лечение и ресоциализация на лица с органични мозъчни заболявания и такива в напреднала възраст".

По време на изследването се регистрира и записва електричната активност на човешкия мозък. Лабораторията малки печки за вграждане както изследвания по НЗОК, така и платени изследвания.

Джелдети и д-р Молдованска. Toggle navigation. Пловдив е специализирано лечебно заведение, диагностициране и амбулаторно проследяване на възрастни и деца с психични заболявания Лечен.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Рамона
    Център за психично Здраве Пловдив разполага с модерна клинична лаборатория, оборудвана с висококачествени реактиви и консумативи. През година легловата база нараства на , консултативните кабинети стават 16 на брой, създават се и специализирани такива - детски, геронто-психиатричен, за лечение на зависимости.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.