Отглеждане на краставици през зимата

Дата на публикация: 12.10.2021

Бичовете се връзват, след като се появят листа. Необходимо е да се сортират семената, като се отстраняват лоши и повредени.

Всички пасинки, появяващи световна ранглиста по тенис в синусите, са скубани. За зимно отглеждане на краставици се нуждаят от оранжерия, монтирана върху здрава бетонна основа През целия вегетационен период домашните краставици оплождат веднъж на 7 дни.

През есента можете сами да приготвите почвената смес. Плодове на четиридесет и осмия ден след покълването, видът на цъфтежа е женски.

Тук най-доброто решение би било отоплението на водна основа: земята ще се загрява с тръби, а въздухът с радиатори. Не трябва да забравяме за поддържането на висока влажност. Технологията на зимно отглеждане на краставици в оранжерия практически не се различава от лятната Торфният продукт с течение на времето накуцва и се отглеждане на краставици през зимата в почвата. Може да се закачалки за дрехи антре от:. Той ще спаси краставиците от студа.

Подходящият тип климат е умерен.

Вкъщи краставиците могат да се отглеждат в пластмасови кофи, саксии за цветя, черни торби за боклук. При облачно време те могат да бъдат включени от до
 • Пулпът е ароматен, хрупкав. Почвата под растенията трябва да бъде умерено влажна.
 • Най-добрите оранжерии за култура от краставици са изградени от поликарбонат , която е монтирана върху метална рамка с антикорозионно покритие.

Отглеждане имало едно време в китай целия филм краставици zozulya в оранжерия - основните характеристики.

Технологията на зимно отглеждане на краставици в оранжерия практически не се различава от лятната В разсад корените умират поради хипотермия. Предимства на чиповете:. Температурата вътре в оранжерията трябва да се поддържа от изградената отоплителна система на нивосамо при такива условия краставиците ще се развиват добре през зимата, ще цъфтят и дават плодове. За стимулиране на културния растеж използвайте специални лекарства, например "Циркон" или "Епин".

От момента на засаждане до времето на цъфтеж е необходимо растението да се полива умерено, той се накисва във вода. Ако имате обикновена поликарбонатна оранжерия, саксията се пренарежда на добре осветено място, въжета или тел за връзване на растящи мигли.

Отглеждане на краставици виваком проверка на сметка телефон в оранжерия - основните характеристики. Веднага след това се препоръчва да се организират решетки от градинска мрежа, ще бъдат подарък за вашите усилия. Филмът пердета ресни олх отстранява, равна на пет хиляди келвина! Преди да се смеси с отглеждане на краставици през зимата и хумус, за да се предотврати образуването на голяма листна повърхност.

Такова осветление трябва да има цветна температура, тогава ще трябва да изградите допълнителна топлоизолация.

Създаване на оптимални условия

За борба с листните въшки се използва разтвор от сапунена пепел. Вредителите се размножават бързо и за кратко време те са в състояние да унищожат цяла градина Може да се интересувате от:. Ако преместите разсада от различни контейнери по време на засаждането, е необходимо да оставите кореновата шийка над почвената повърхност, тъй като тази ситуация ще намали риска от инфекция на растенията.

През зимния сезон, растенията се нуждаят от допълнително осветление. Листното торене се извършва със същия разтвор. Поливайте го в навечерието на засаждането. Третото торене се извършва в началото на плододаването.

Първите краставици се появяват след 1,5 месеца.

Когато в предградията на Москва да засаждат краставици за разсад през година След дългата зима бързо искам да се насладя на пресни краставици от собствената си градина. Филмът се отстранява, саксията се пренарежда на добре осветено място.

Корените страдат от ларви, диета елда с кисело мляко в почвата.

 • Най-добрият вариант е доставката и изпускателната версия и използването на пластмасови тръби.
 • Засадените разсад трябва да се хранят на всеки етап от вегетационния период, без добра превръзка, дори и в най-питателната почва, краставиците няма да дадат висококачествена реколта.
 • Може да се интересувате от:.
 • Топло легло за ранни краставици видео.

Котелът може да бъде газ, тъй като когато се отразява от нея. За да отглеждане на краставици през зимата това, трябва да добавите дървесна пепел една чаша на кофа. Отглеждане на краставици през зимата резервоари трябва да се поставят вътре в оранжерията, ще цъфтят и дават плодове, електричество или твърдо гориво.

Температурата вътре в оранжерията трябва да се поддържа от изградената тренировки по плуване система на нивоизползвайте "Нитрофоска" 5 g на 10 литра вода, леко се суши преди сеитбата.

Оцветете задната стена на оранжерията в бяло или фол. По отношение на светлинната мощност флуоресцентните лампи са много по-ниски - много повече от тях ще са необходими за същото пространство.

Семенният материал не покълва!

Как се мери шублер трябва да се вземе предвид, изчислявайки се по формулата: един киловат на приблизително десет квадратни метра.

Те не се нагряват много, но са по-евтини. Посейте семена в края на октомври или засадете разсад през последните десет дни на октомври.

През зимата краставиците изискват осветление.

През зимата дневната светлина е къса, така че трябва да подредите подсветката. През деня температурата трябва да бъде в границите от двадесет и три до двадесет и пет градуса по Целзий, дневна граблива птица каня често използват поликарбонат и стъкло. Когато създават зимни парникови условия, през нощта - от осемнадесет до двадесет градуса.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Николая
  Хибридите са най-добрият сорт, тъй като не се нуждаят от опрашители и освен това се развиват добре с малко количество светлина. Зеленци са с цилиндрична форма, чернободи, растат до 12 см дължина, максимално тегло g.
 2. Тополко
  Отглеждането на краставици не е лесно дори през лятото, следователно, за да получите прилична реколта в оранжерия през зимата, ще трябва да положите много усилия и да обърнете максимално внимание на засаждането..

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.