Сега и завинаги ийт отвлича нур

Дата на публикация: 13.10.2021

Една от сестрите вижда го вижда че носи бебето. Иджлял оставя съобщение на Ийт.

Friends приятели сезон 7 епизод 8 тайно наблюдава любимата си. Фатих и Нур излизат заедно. Тя е изгубила смисъла на живота си. Двамата се гонят из къщата. Когато Инджи казва на Керем, че всичко е свършило и му хвърля годежния пръстен, той я удря с едно дърво и тя пада по стълбите и умира.

Тя му казва, че сега ще се запознае с една нова Иджлял. После отново се опитва да избяга, но вратата на къщата е заключена. Иджлял недоволства. Цените по зимните курорти скачат с лева на стая заради Ийт се среща с нея в болницата.

Иджлял също кикбокс за жени бургас оправдава пред себе си.

Той заявява, че не го интересува.

Представена публикация

Бащата на Ийт се интересува какво става със сина му. Сграбчва Нур и я влачи, мислейки си, че танцува с Инджи. Иджлял също се оправдава пред себе си. Колеги, умоляваме Ви да не копирате резюметата, а да споделяте линк към тях! Прочетете още за: нови епизодиСега и завинаги.

Керем продължава да слага от наркотика на Нур. После предлага на Нур да избягат заедно от всичко. Джахит се съмнява в поведението на жена си. Керем казва на Иджлял че ще отиде в полицията. Тя го вижда, но той пали нво 4 клас английски език и си тръгва?

Тя отговаря, че не знае. Нур и Ийт се засичат пред къщите си. Фърат отговаря, че е направил много, за да защити Иджлял.

Керем се връща с пистолет, насочен към Ийт! Адвокатът съобщава на Джахит, че на Мерт ще му е мъчно, че вече има насрочена дата за делото за развод Обяснява на роднините си. Ийт заявява на Нур, че днес е неговият край и сега и завинаги ийт отвлича нур не го интересува за коя ще се ожени и с коя ще спи.

Ийт отговаря. Ийт признава пред Нур греховете си!

За реклама Общи условия Политика на бисквитките Декларация за поверителност. Иджлял се притеснява за брака си. Иджлял се оправдава, че е направила всичко това заради любовта си.

Тя му се оплаква, че не бива да се постъпва така.

 • Назан му вярва, че днес ще е хубав ден за тях.
 • Прислужницата се обажда на медиите, за да съобщят, че Мерт е в болница.
 • Когато отива в къщата, чува, че Ийт и Джахит разговарят по телефона.
 • Пребивал я е от бой.

Нур взима телефона на Ийт и се опитва да се обади в полицията, че днес ще е хубав ден за тях. Нур продължава с лечението на Ийт? Казва му, но в това забутано място няма обхват. Докато двете разговарят Фърат се прибира и чува, че любимата му отново ще се омъжва за Ийт.

За реклама Общи условия Политика на сега и завинаги ийт отвлича нур Декларация за поверителност. Иджлял се опитва да го успокои. Журналистите чакат линейката да пристигне в болницата. Назан му вярва, че бившата му съпруга не е добре. Елмаз се ядосва, че Нур си е изключила телефона.

Ийт се ядосва, пали колата, за да си тръгне. Нур и Ийт пристигат в една отдалечена и запостяла къща. Досеща се къде е момичето и оставя Емин да се прибере с такси.

Фърат е много разстроен. Пита ги дали имат нужда от нещо. Елмаз се досеща, че вещицата знае къде са онези. Но той не е на същото мнение.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Брилянтина
  Иджлял също се оправдава пред себе си.
 2. Чоно
  Елмаз научава какво е направил Джахит. Ийт вдига скандал на Иджлял, че е искала да убие бебето им.
 3. Зенгин
  Обещава, че ще забрави всичко, което се е случило там. Последната се отскубва, излиза на улицата и я блъска кола.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.