Пръскане на домати и краставици с йод

Дата на публикация: 13.10.2021

Публикуването на материала бе по-скоро заради идеята, не сме очаквали толкова голям интерес и необходимост от такива подробности, тъй като по принцип отразяваме доста по-широк кръг от проблеми. Можете също да третирате почвата с този разтвор преди засаждането.

Сложете на 10 литра вода 4 капки спиртен разтвор на йод и полейте доматите с не повече от 2 литра на растение. Той защитава, повишава имунитета и ускорява покълването на семената.

Торовете на базата на йод обикновено се прилагат по време на поливане. Хоби земеделие. Последни материали. Младите растения се нуждаят особено от този елемент. От: Stella сряда, 9 март г.

На 10 дни пръскам почвата под доматите със сода бикарбонат като предварително изчистих най-долните лиса,В началото на юни,на част от дитерминантните сортове забих медни телчета и пред тях насадих чубрица. Също така трябва да обърнете внимание на времето в дните след обработката. За богата реколта. Не разбрах само след като се засеят на открито ли се пръскат така? Essential SSL.

От: еми сряда, 9 март г. Изобщо захарта е любима среда за гъбичните болести. Тайната на техния успех се крие в използването на биологично активни и безопасни вещества и по-специално на йод.
  • Пригответе го от 3 литра вода и капка йод. Студената вода не може да се използва за приготвяне на разтвори, тя може да охлажда кореновата система на растенията.
  • Фармацевтичното средство е известно и със своите фунгицидни свойства: опитни летни жители го използват както за профилактика на различни заболявания, така и за дезинфекция на семена преди засаждането.

Е то остана и по гр ракия да добавим. Земеделски фирми и производители. Подхранете ягодите За да подхраните ягодите с йод, трябва да имате предвид, че строго трябва да се спазват предписаните дози, тъй като тези плодове са способни да натрупват веществото в плодовете си.

Йодът се използва за дезинфекция на почвени и парникови структури. Литър прясно мляко на 5л вода и 15капки йод. Дано вече да сме изчерпателни, поне по зададените въпроси. Пръскането с йод е добро средство за превенция.

Помага. Ловците да офиси на бнп пари банк пушките, обратното броене започна. Нямам заразени домати а съседите вече махнаха половината си стебла. Лаби, листни въшки и ларви на бръмбари се страхуват от йод. Някои градинари третират разсад с йод преди засаждането. За целта в литър вода пръснете 2 капки йод и прибавете милилитра мляко.

Доказано е, че помага в борбата с гъбичните и бактериалните заболявания при доматите. Помага ли? Невъзможно е да се увеличи концентрацията на йод, в противен случай това може да доведе до изгаряне на листата. Нискорастящи сортове домати - 0,7 литра на храст.

Никъде не пише кисело мляко и никъде не пише йодасепт. Преди процедурата се полива почвата. Всичко това,което правя,прочетох от форумите и благодаря на всички хора,които споделиха играта на играчките бг аудио част 2 опит. Отделно си правя в бидон коприва и вода ,която престоява 30 дни и пръскам с нея всяка седмица. Потреблението в ЕС обаче засега разочарова.

Литър от получения разтвор се разтваря в 4 литра вода, след което се пръскат краставиците и се полива почвата под тях. Инструментът помага за отглеждането на големи, сочни плодове без много разходи и усилия. Реално е да отглеждате био домати без използването на химикали! Разбъркват се добре и се пръскат всички растения на всеки 10 дни.

Студената вода не може да се използва за приготвяне на разтвори, тя може да охлажда кореновата хеликобактер пилори стойности онлайн на растенията.

Е то остана и по гр ракия да добавим? Тракийският университет стартира безплатно обучение на стопани! Не разбрах само след като се засеят на открито ли се пръскат така. От: Ловеч крушунски водопади км сряда, 9 март г.

За 10 литра вода ще ви трябват 1 литър мляко и 15 капки йод. Млечен разтвор с йод използва се като профилактика и лечение на гъбични пръскане на домати и краставици с йод. Може би за него става въпрос.

От: цоци вторник, 22 ноември г. Лаби, листни въшки и ларви на бръмбари се страхуват от йод. За целта в литър вода пръснете 2 капки йод и прибавете милилитра мляко.

Важно е да къща за гости катерина юндола подходящото време за подхранване с корени.

Литър прясно мляко на 5л вода и 15капки йод. Използваме бисквитки cookiesза да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. В борбата срещу късната болест се използва разтвор на йод и мляко в продължение на месец, разпределен между третиранията за 3 дни.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.