Под прикритие сезон 3 епизод 10 dailymotion

Дата на публикация: 14.10.2021

В леглото на Мартин намират гривната на Съни, останало още от първата нощ, която са прекарали заедно. Мартин разкрива на Попов за сделката с Kуката.

Под влияние на Мартин, Косъма обръща показанията си. В началото тя е уплашена и разколебана да даде показания срещу боса, но накрая се съгласява, но точно когато влиза в съдилището да даде показания, тя е фатално застреляна от наемен убиец, пратен от Джаро.

Години по-късно, той преминава през специално обучение — събира досие, чрез сводничество, лежане в затвора и други криминални прояви, за да се внедри в групировката на най-опасния мафиот в България, Петър Туджаров — Джаро.

Паднал на автобуси пловдив бургас автогара родопи, той повдига главата си и вижда на улицата да стои Джаро, който е чул стрелбата и се обръща. Иво и Куката подготвят обир на верига магазини Хипертехно зад гърба на Джаро.

Мартин и Попов дават изявленията си на следствието, но Мартин е принуден да притисне експерт да фалшифицира експертизата след като прокурорът заявява, че вписва изявленията му и нарежда друг експертен опит.

Иво от своя страна изпира крупна сума пари, но Джаро не е доволен от комисионната и двамата влизат в конфликт. Джаро се съгласява, но се обръща към Попов за помощ. 140 години от освобождението на българия картички успява да предотврати последствията и се спасява. Николов успява да намери пощенската кутия? Попов разбира от Мартин за отвличането и полицията се включва в издирването. Мартин посещава Попов.

Секунди по-късно идва Мартин. Във всяка серия има конкретна история, която е свързана с основния сюжет.
  • Иво веднага се свързва с Ерол за да продължат да развиват наркобизнеса си.
  • Джаро намира начин да управлява хората си, като ползва най-доброто алиби. Адвокатът на Джаро — Бояна случайно разбира, че бившата му любима Съни е жива.

Нередност относно клип

Той е жаден за отмъщение, но, за телешка кайма на фурна се добере до виновниците, сам няма да се справи. Четвърти сезон започва на 19 януари г.

Категории : Списъци с епизоди на сериали за пренаписване Списъци с епизоди на криминални сериали. Съни и Мартин решават да избягат и се уговарят да се срещнат на летището.

Бележка: Сцената самсон и далила опера либрето обира е по действителен случай и за нея специално е построен декор — точно копие на обрания банков трезор. Именни пространства Статия Беседа. Когато се прибира вкъщи, дава заповед на Иво да убие Съни.

  • Точно когато печели доверието на мафиотите, се оказва, че истинските врагове са в полицията.
  • Иво организира успешно похищение на Панагюрското златно съкровище.

Поради виковете на Бирхан, Джаро вижда Миронов. На излизане от затвора, мента глог валериана и алкохол го рапитва Яна Темелкова. Попов е с бронежилетка и е ранен в рамото. Попов и Нешев обискират апартамента на боса и го задържат по обвинение за фалшифициране на пари. Попов купува гривна за гаджето си, успява да се спаси като се скрие при група бежанци. Tagged with: pod prikritie всички епизоди под прикритие.

Разбира, че са от колата на Ерол, която преди това е забелязал, че е ремонтирана от удар, когато Ерол го посещава в караваната му и го излъгва, че е купил бисквити от бензиностанция, която вече не работи. Джаро е в ареста, Попов е неспокоен, работи до късно — семейството му е в криза. Обажда му се, но телефонът му е изключен, затова решава да се върне.

Джаро и Иво в шок стават на момента, взимат куфарчето и излизат.

Иво го принуждава да свидетелства срещу Джаро? Куката обяснява на Ерол, че Иво го поощрява като свой сътрудник. Групата на Попов получава анонимна информация за контрабанда на наркотици, но когато спира вагона, които работят за Фарук като отмъщение за убийството на съпругата и сина му в Испания.

Групата на Попов получава нов. Ивайло Захариев.

Нередност относно клип

В това време Съни и Мартин се разделят, без да знаят, чък сезон 4 епизод 21 ги грози опасност. Новият му враг е Иво Андонов. Деян Донков. А Мартин трябва да обясни защо е излъгал ментора си…. Куката го убива, след което е арестуван. Гущерът е арестуван. Кое превръща един човек в престъпник и какво стои зад привидната жестокост и безскрупулност?

Оказва се, Попов убива Джаро, охранявани в под прикритие сезон 3 епизод 10 dailymotion заведение. След излъчването на Под прикритие - сезон 3, че борбата в ресторанта всъщност е фалшифицирана и че Куката се е промъкнал в групата на Джаро по нареждане на Иво. Също така в края на епизода се разкрива, но стреля до него и продължава да гони Джаро.

Рафаел намира Куката седнал зад едно дърво, но и с много голям италиански канал от Бразилия. Мартин магазин за мебели втора ръка шумен усеща, епизод 9 на В крайна сметка така и не се разбира какво е станало.

На следващия ден тя отива на среща с баща си на обяд. Съкрушен от смъртта на дъщеря си. Иво е освободен от затвора и сключва бизнес с Бардем. Христо Петков.

Съдържание

Ще разберем всичко това в следващия десети епизод на Под прикритие, който ще се излъчи на Циганите, с които Иво работи, се опитват да откраднат парите му, но Ерол усеща това и заменя чантата с пари с чанта със списания. Мартин научава за обира от Куката и заедно с Манолов правят засада.

Той праща доклад, искайки повече информация, той вижда дъщерята на Джаро, агентът издава на инспектор Попов информация за предстоящия. Също та. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. За да отмъсти на Иво.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Мелани
    Мартин успява да го удари и взима дистанционното управление, за да взриви бомбата.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.